реклама Делікат

Про вбивство оперативникам Кам’янського райвідділу міліції повідомила дружина загиблого.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні чоловік позичив 38-річному місцевому жителю гроші (останній знав, що той нещодавно отримав пенсію). Витративши кошти разом із товаришем у найближчому барі, чоловіки повернулися позичити ще.

Господар будинку на той час вже спав, тому до помешкання їх впустила дружина й запросила до столу. Коли алкоголь у будинку закінчився, гість розбудив господаря, щоб попросити ще грошей. Коли той відмовився позичати, почав бити 67-річного чоловіка, який навіть не встиг підвестися. Потім вигнав його на вулицю, й повернувся до столу. Після того, як всі в будинку заснули, чоловік, обнишпоривши всі речі, знайшов гроші й ліг спати.

Вранці зловмисник згадав, що вигнав господаря з хати. Знайшов його непритомним у кучугурі снігу. Разом зі співмешканкою потерпілого вони занесли чоловіка в будинок та почали відігрівати, але через декілька хвилин той помер. Зловмисник, злякавшись відповідальності, втік, а жінка зателефонувала до міліції.

Правоохоронці, зібравши всі необхідні речові докази та покази свідків, затримали втікача на залізничному вокзалі, коли той саме збирався сідати до потягу.

Злочинець, який вже мав раніше судимість, зізнався у скоєному.

Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років, повідомляє прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100