реклама Делікат

Працівники Черкаського лісгоспу минулий рік завершили на лідерських позиціях: за обсягом реалізованої продукції та рівнем заробітної плати стали першими серед лісогосподарських підприємств Черкащини.

– У 2011 році обсяги реалізованої продукції зросли, у порівнянні з 2010 роком, на 56 % та склали понад 37 млн. грн. Майже чверть цієї лісопродукції було реалізовано на експорт, – повідомив під час розширеної виробничої наради працівників структурних підрозділів лісгоспу керівник ДП «Черкаське лісове господарство» Андрій Пустовіт. – Відчутно збільшилася і середня заробітна плата на підприємстві, яка нині становить 3450 гривень. Порівняно з минулим роком, вона зросла на 43,3 %. Обсяг реалізації на одного працівника склав 103,4 тис. гривень.

За його словами, зросли і надходження до бюджету та Пенсійного фонду. Так, упродовж минулого року, підприємство збагатило державну казну на 3,5 млн. грн., надходження до місцевих бюджетів склали 3,2 млн. Пенсійному фонду за минулий рік було перераховано понад 6 млн. грн.

Уже цьогоріч на підприємство очікує ряд новацій, які вплинуть на організацію роботи підприємства, кадрову політику та розподіл професійних обов’язків. Замість виконання окремих видів лісогосподарських робіт за цивільно-правовими угодами, підприємство, використовуватиме послуги найманих бригад. Такі зміни відбудуться і в інших лісгоспах. Крім того, ДП «Черкаське лісове господарство» стане пілотним лісгоспом в області щодо впровадження електронного обліку деревини, повідомляє прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100