реклама Делікат

Триває судово-медична експертиза щодо причин смерті одинадцятикласниці Таї Пархоменко в Драбівській центральній районній лікарні.

За свідченням лікарів, 22 січня, після введення лікарського препарату, дівчинка поскаржилась на задуху й відразу втратила свідомість. Медики негайно розпочали реанімаційні заходи, що тривали більше години. Незважаючи на адекватну невідкладну допомогу, відновити життєві функції не вдалось.

Комісія Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Черкаської облдержадміністрації провела перевірку надання медичної допомоги.

– Дівчинка проходила аналогічне періодичне лікування із 2007 року. При цьому побічних реакцій на медичні препарати виявлено не було, – говорить головний позаштатний педіатр та неонатолог Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Світлана Михно. – Що могло спричинити смерть, ми поки що достовірно сказати не можемо.

За її словами, проводиться токсикологічна експертиза, тому про причини нещасного випадку можна буде говорити після отримання її результатів.

– Медичні працівники доклали максимум зусиль, щоб врятувати життя дівчинці. Зараз ми чекаємо на результати судово-медичної експертизи, – цитує прес-служба слова начальника Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф Володимира Брожика. – Глибоко співчуваю родині померлої дитини. 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100