реклама

реклама

Черкаський міський голова і, разом із тим, почесний президент БК «Черкаські Мавпи» Сергій Одарич написав генеральному директору АБКУ «Суперліга» Альгімантасу Павілонісу лист із проханням змінити рішення щодо позбавлення БК «Черкаські Мавпи» статусу асоційованого члена «Суперліги».

Сергій Одарич просить змінити рішення, прийняте на Загальних зборах Засновників (Учасників) АБКУ «Суперліга». Відповідно до нього, «Черкаські Мавпи» призупинять участь у Чемпіонаті з баскетболу Суперліги сезону 2011-2012, якщо товариство до 3 лютого не сплатить до АБКУ «Суперліга» 16 млн. із визначених 24 млн. грн.

– Ситуація з «Черкаськими Мавпами» є унікальною, – пише у листі Сергій Одарич. – До жодного клубу в історії баскетболу України та Суперліги зокрема, за винятком «Черкаських Мавп», не було застосовано вимогу про сплату вступного внеску! На сьогодні ТОВ «Черкаські Мавпи» вже сплатило 4 млн. грн., що на 1,4 млн. грн. перевищує трьохрічний(!) сезонний внесок кожного окремо взятого клубу Суперліги. Також нами сплачено, на рівні з іншими клубами, одноразовий сезонний внесок у розмірі 800 тис. грн.

Далі «Прочерк» подає повний текст відкритого листа до засновників «Суперліги», опублікованого на сайті «Черкаських Мавп».

 

 

реклама

Коментарі  

 
+5 #7 Оксана Колісник 02.02.2012 11:14
Сьогодні минає рівно 16 років від дати рішення сесії міськради про створення в Черкасах муніципального духового оркестру. Сподіваюся, що на честь цієї події зараз відбувається святкковий концерт в сесійній залі:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 krylohlop 01.02.2012 21:12
А що? Хай замовлять послуги муніципального оркестру, щоб ті щодня грали похоронний марш під офісом Суперліги. І музиканти зароблять, і може "Мавп" пожаліють...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #5 ivan 31.01.2012 18:18
На моє щире переконання, у зв'язку з відсутністю коштів для сплати внесків, пропоную оптимізувати вище згаданий баскетбольний клуб "Черкаські мавпи", а саме: перевести його в статус аматорської команди на самоокупність, і чекати запрошень на міжнародні змагання в Суперлізі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Оксана Колісник 31.01.2012 09:29
Не дала посилання, соррі: http://basket.com.ua/news/3815.htm
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Оксана Колісник 31.01.2012 09:28
http://basket.com.ua/news/3815.htm
Якщо поглянути трохи в минуле. Тут і розмови про новий спорткомплекс, і про вступний внесок та інші зобов'язання. Важкі, треба визнати, зобов'язання. Але ж вони приймалися з якихось міркувань? Чи тільки з тих, що для улюбленого хобі буде змога "покласти" ресурси міста?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Сергій з Кривалівки 30.01.2012 17:21
Що таке?... Бродському з Одаричем гроші на вибори потрібні - підкупляти виборців? Ну що ж, їм не звикати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Оксана Колісник 30.01.2012 14:39
Вже плачу: "І наостанок, шановне Панство, прошу Вас не приймати рішення, що завдасть великого болю та розчарування..." Ми, виявляється, здатні відчувати чийсь біль і піклуватися про чиїсь розчарування? І бути так лірично-переконливі? Залишилося попросити муніципальний оркестр, аби вони, "підзвучили" це прохання на захист "Черкаських мавп".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100