реклама Делікат

Представники Черкаського обласного осередку ВМГО «Сокіл» повернулися із відпочинково-вишкільного табору «Гайдамаки у Карпатах-2012». Посприяла цьому голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Тетяна Чорномаз.


Молоді націоналісти з Уманського, Черкаського та Канівського осередків «Соколу» проживали в Трускавці та виїжджали до смт Славське й міста Борислава. Табір мав на меті сприяти прищепленню товариськості, взаємопошани й взаємопідтримки.

Сокільці прослухали лекції стосовно поводження в горах та лекції з ідеології українського націоналізму, дискутували на тему історії України та світу, сучасної політичної ситуації тощо. Опанували вони також практичні навички ходьби лижах.

Уперше молоді націоналісти випробували логічно-командну гру «Криївка», що походить від подібної забави «Мафія», повідомляє прес-служба ВО «Свобода». У Карпатах учасники табору провели першу в цьому році нараду, на якій визначили загальну стратегію діяльності ЧОО ВМГО «Сокіл» на 2012 рік.

– Ми вперше провели зимовий відпочинково-вишкільний табір, назва якого символізувала єдність поколінь борців без зауваги на їхнє регіональне походження, – говорить голова Черкаського обласного осередку ВМГО «Сокіл», заступник голови Черкаської обласної організації ВО «Свобода» з питань молодіжної політики, комендант табору Юрій Ботнар. – Можна відзначити, що табір вдався. Сокільці змогли добре відпочити і, водночас, в атмосфері взаємної товариськості набути нових знань, вмінь та гарту. Ми не розділяємо націоналізм від свого життя, ми наповнюємо своє життя націоналізмом!

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Юнак 31.01.2012 22:05
Уманські маргінали, до націоналзму підопічні ....... не мають жодного відношення
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100