реклама

реклама Делікат

реклама

Національний Комітет виборців має намір особливу увагу приділяти Черкасам

Національний Комітет виборців має намір особливу увагу приділяти Черкасам

Однією з серйозних загроз виборчої кампанії є зняття рейтингових кандидатів у мери напередодні дня голосування. Про це заявив голова Комітету виборців України Олександр Черненко в інтерв'ю журналістам, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Практично ця технологія зняття рейтингових кандидатів під надуманим приводом перед виборами, я думаю, буде дуже працювати. І ми в останній вечір будемо отримувати сигнали про те, що у нас кандидати - лідери виборів посипляться як груші", - сказав він.
"На жаль, це одна з найбільших небезпек, загроз цієї кампанії", - підкреслив глава КВУ. Черненко припускає, що така схема буде працювати у низці міст, зокрема в Черкасах, де нинішній мер Сергій Одарич має шанси зберегти свою посаду, але є небезпека зняття його з виборів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 ГаЛеша 30.09.2010 11:14
Політтехнологій не унікнути - ще в Римі вони використовували ся :) І Одаричу не позайздріш )) Але і Влізлу шансів зняття Одарича не багато додає - скоріше іншим кандидатам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 я 29.09.2010 23:36
КАК УЖЕ НАДОЕЛИ ВАШИ ПОЛИТТЕХНОЛОГИИ !!!!! Дайте людям, которые это умеют делать, спокойно работать!И сами займитесь делом, которое будет приносить пользу обществу, а не вред!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100