реклама

реклама

Цієї ночі житель села Голов’ятино Смілянського району через те, що запізно виявив займання на горищі будинку, залишився без даху над головою.

Пожежні Смілянського райвідділу МНС та добровільної пожежної дружини СЕМЗ працювали на місці події упродовж усієї ночі, але врятувати дах не вдалося.

За попередніми даними, збиток перевищив 60 тисяч гривень.

Через несправне пічне опалення минулої доби в області сталося ще 4 пожежі.

У селі Поташ Тальнівського району пожежа в житловому будинку знищила перекриття площею 2 кв.м., чим завдала збитків на 1000 гривень.

У селі Мліїв Городищенського району пожежа в житловому будинку згоріло перекриття вже на площі 10 кв.м (5000 гривень збитків).

У селі Свинарка Уманського району вогонь знищив покрівлю будинку на площі 2 кв.м. та пошкодив піч 37-річної жінки (сума збитків – 5000 гривень).

У Чигирині житловий будинок на вулиці Б. Хмельницького через пожежу залишився без димоходу й опалення. Збиток становить 500 гривень.

У Каневі рятувальникам Канівського райвідділу МНС та добровільної пожежної команди СТОВ ім. Шевченка вдалося запобігти поширенню вогню на житловий будинок. Там займання в господарчій будівлі на подвір’ї приватного домогосподарства, що на вулиці Перемоги, сталася через необережність господаря.

Вогонь знищив половину надвірної споруди та домашні речі. За попередніми даними, збиток від пожежі становить 7000 гривень, повідомляє прес-служба МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100