реклама

реклама

Секретаріат правління Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України затвердив план роботи організації на 2012 рік. Традиційними пріоритетами обласної спілки зафіксовано захист прав журналістів, робота з ветеранами професії та підвищення кваліфікації працівників ЗМІ.

За пропозицією голови правління обласної організації НСЖУ Сергія Томіленка, цього року удосконалять умови конкурсу на щорічну обласну премію «Прометей» (присуджується ЧОО НСЖУ). Премія присуджуватиметься за двома номінаціями «За актуальність і дієвість виступів» (за глибокі журналістські розслідування) та «Журналіст про журналістику» (публікації про підвищення ролі журналістів у забезпеченні розвитку свободи слова і громадянського суспільства).

Крім того, члени спілки вирішили відкрити найближчим часом телефон «журналістської довіри», щоб посилити захист своїх професійних прав. Завдяки цьому нововведенню журналісти зможуть у зручний спосіб повідомляти обласній професійній організації про утиски преси та порушення прав працівників ЗМІ.

Також члени засідання підготують семінар, на якому розглянуть практичні методи захисту професійних прав журналістів, свободи слова, а також використання законів України про ЗМІ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100