реклама

реклама

Днями, перебуваючи на Золотоніщині та Чорнобаївщині, народний депутат України Богдан Губський  представив громадськості та місцевим ЗМІ  нову  програму. Вона передбачає підтримку та розвиток медицини на селі, повідомляє прес-служба народного депутата.
gui3  

- Сьогодні я працюю над  програмою підтримки та розвитку  медзакладів округу – ФАПів, лікарень та амбулаторій, і вона має декілька етапів, - розповідає Богдан Губський. - Перший етап – це відвідання усіх профільних медичних закладів, що розташовані в Каневі, Золотоноші, Драбові, Чорнобаї та , відповідно, у цих районах (всього таких закладів близько двохсот). Знаючи, що сільському лікареві наразі  доводиться поєднувати фахові знання терапевта, кардіолога, педіатра, хірурга, тощо, я передаю  всім цим закладам так звані валізки  першої допомоги, які призначені для роботи лікаря сімейної медицини, оскільки включають в себе різноманітні прилади та препарати – тонометри, набори для породіль, скальпелі, антисептики, крапельниці, шприци, тощо. Близько десятка ФАПів, амбулаторій та лікарень округу такі валізки вже отримали.
Другий етап – це вивчення проблем, які я дізнаюся безпосередньо під час спілкування з медиками та формування їх пропозицій. В основному, це проблеми технічного оснащення, адже більшості сільських лікарень та амбулаторій доводиться використовувати  вкрай застаріле  обладнання для діагностики та лікування населення.  Відповідно до цього я розробляю  програму  підтримки  медзакладів округу   на кілька років, що буде погоджена як фахівцями  медицини, так і сільськими громадами… І незабаром ми розпочнемо оснащення сільської медицини необхідною технікою.
Початком такої співпраці стало відвідання нардепом близько десятка ФАПів, амбулаторій та лікарень Золотоніського та Чорнобаївського районів, вручення валізок першої допомоги, зустрічі з головними лікарями та колективами відвіданих закладів, обговорення проблем сільської медицини та розвитку сіл в цілому.

реклама

Коментарі  

 
+4 #6 sergo 01.02.2012 20:00
старается дядечко перед выборами!а где раньше был ?хотя с поршивой овцы клок шерсти- уже хорошо! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Ну і що 01.02.2012 18:23
Звичайна собі інформація. Чи й не дивина!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Ursus 01.02.2012 16:54
Цитую олекс:
і що таке професія журналіста як обєктивно та виважено розглянуто з усіх боків та подано матеріал

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"В ЯБЛУЧКО"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 олекс 01.02.2012 16:22
і що таке професія журналіста як обєктивно та виважено розглянуто з усіх боків та подано матеріал
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 правило 01.02.2012 14:36
Після виборів ви,жителі чотирьох районів, підкуплених Губським,його вже не побачите. Милуйтеся праведним його образом вже зараз. Жаль,що українці ще вірять таким політикам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Амеля 01.02.2012 13:10
Вспомнил о людях перед выборами. Не позорился бы! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100