реклама

реклама

Через холод і морози понад 20° С у Черкасах учнів загальноосвітніх шкіл відправили по домівках. Такий «карантин» у школах міста триватиме до 5 лютого. Зважаючи на температуру повітря з наступного понеділка Черкаський міськвиконком визначатиметься чи призупиняти й надалі навчальний процес, інформує прес-служба міськвиконкому.


Поки що морози у Черкасах сягають позначки 25 – 27 градусів. За даними Гідрометцентру, на 2 – 3 лютого очікується невелика хмарність, але без опадів. Подальше посилення морозів вночі до 25 – 30°, а вдень – 17 – 22º, На дорогах ожеледиця. 4 лютого – без істотних опадів, 5 – лютого невеликий сніг. Послаблення морозів: вночі – 4 лютого до 14–20°, 5 лютого – до 11–16°, вдень до – 8–14°.

Зважаючи на такі погодні умови, "надзвичайники" радять городянам та гостям міста утриматися від довготривалого перебування на вулиці, щоб уникнути переохолодження та обмороження. Крім того, у Черкасах з минулого тижня діють 8 пунктів обігріву, де люди зможуть не лише перепочити, але й випити гарячого чаю і перекусити.

Довідка: Як повідомили в міському управлінні освіти, відповідно до державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу, у приміщеннях шкіл відносна вологість повітря має бути 40-60%, температура повітря в класах і кабінетах – 17-20 град. C, у спортивному залі – 15-17 град. C, в роздягальнях при спортзалі – 19-23 град. C, в бібліотеці – 16-18 град. C, в медичних кабінетах – 21-23 град. C, в спальних приміщеннях – 18-20 град. C, у вестибюлі, гардеробі – 16-19 град. C, в туалетах – 17-21 град. C.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100