реклама

реклама

Регіональний план дій «Добрі справи» на 2012 рік та заходи щодо його реалізації презентував учора на обласній колегії перший заступник губернатора Сергій Рябцев.

План дій розроблений структурними підрозділами ОДА на основі пропозицій районних держадміністрацій та міськвиконкомів, територіальних громад, громадських об’єднань. Цей план дій підготовлений відповідно до основних положень Програми економічних реформ Президента України «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» на 2010-2014 роки та на виконання програми «Будуємо нову Черкащину».

Регіональний план дій включає три розділи: власне «Добрі справи», заходи державного і обласного значення.

Розділ «Добрі справи» включає 241 захід державного обласного і регіонального значення. В основу переліку покладені інфраструктурні проекти (відновлення черкаського аеропорту, будівництво мосту через Дніпро, ремонт доріг тощо), реалізація масштабних галузевих проектів, уведення в експлуатацію нових підприємств. Левова частка заходів – «добрі справи» в сільськогосподарському виробництві, зокрема, будівництво овочесховищ, зерносховищ, будівництво свиноферм тощо.

Також, за словами Сергія Рябцева, до плану дій входить багато інших «маленьких і великих «добрих справ».

Потім Сергій Рябцев сам собі заперечив, зазначивши, що коли мова заходить про потреби людей, то «в обласній чи районних адміністраціях немає малих чи великих, головних чи другорядних справ».

– Для людей все важливо! – запевнив перший заступник губернатора.

Насамкінець Сергій Рябцев зазначив, що після узгодження плану дій буде запроваджено жорсткий щоденний моніторинг зробленого як на рівні міста так і на рівні сільського населеного пункту.

– Будемо підтримувати цю програму? – запитав Рябцев тоном, який не припускав заперечень.

– Так… – загуділи втомлені колегією чиновники.

Після розгляду проекту і узгодження пропозицій з місцевими адміністраціями та галузевими управліннями, проект буде затверджено головою облдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100