реклама

реклама

dityigr Вихованці Черкаського обласного будинку дитини не можуть натішитися новою ігровою кімнатою. З’явилася вона в комунальному закладі близько місяця тому. Подарунок сиротам зробив губернатор Черкащини Сергій Тулуб.
– Це багатофункціональна ігрова кімната, своєрідний лабіринт. Є тут і гірки, і драбинки, східці, по яких дітки із задоволенням лазять. Вони так тішаться грою, що з кімнати їх просто не витягнеш, – розповідає головний лікар комунального закладу «Черкаський обласний спеціалізований будинок дитини» Валентина Тертична.
Є в ігровій кімнаті і так званий сухий басейн, наповнений кульками. Разом з іншими пристроями він сприяє розвиткові моторики та координації рухів у дітей.
– Для наших вихованців це дуже важливо, – коментує Валентина Антонівна. – Тут діти можуть займатися як колективно, так і по одному.
Загалом у закладі нині перебуває 120 діток віком до 4 років. Багато чого вдається зробити для малюків завдяки спонсорам і небайдужим людям, адже через брак фінансування будинок дитини має потребу і в ліках, і в одязі та іграшках. Мріють і про власний цифровий фотоапарат, аби робити знімки зі святкових ранків.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Дмитро 02.02.2012 16:25
http://vd.ua/rubrics-11/16755/

Где-то посреди статьи..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Мелхала 02.02.2012 15:38
И что, прям вот так вот за свои личные,потом и кровью заработанные, взял и купил???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100