реклама

реклама

Рятувальники допомогли харків’янам які ледь не замерзли в Корсунь-Шевченківському районі. Про це інформує прес-служба обласного управління МНС.
фото - УМНС в Черкаській області

фото - УМНС в Черкаській області



22 градусний мороз став нездоланною перешкодою для двигуна автомобіля “FAW”, який перевозив у середу сантехніку з Харкова до Умані.
1 лютого, близько 16 години, до оперативно-координаційного центру з проханням допомогти звернулися двоє водіїв, які замерзали у вантажному автомобілі на узбіччі дороги у Корсунь-Шевченківському районі. Зі слів водія, в автомобілі замерзла солярка і стало неможливо завезти двигун.
Потерпілих, подолавши 30 кілометрів, знайшли поблизу села Шендерівка, у Корсунь-Шевченківському районі, рятувальники Лисянського райвідділу МНС.
Водій та його пасажир після невдалих спроб завести двигун тривалий час намагались зігрітись за допомогою паяльної лампи та вогнища, врешті, коли вже й розмовляти було важко, чоловіки зрозуміли, що найближчу ніч в холодній машині, вони не переживуть, і зателефонували рятувальникам.
Надавати допомогу потерпілим довелось вже ледве їх було знайдено. Поки рятувальники брали на буксир автомобіль, чоловікам розтерли ноги та напоїли і нагодували гарячим з термосів.
Врятованих харків’ян рятувальники Лисянського райвідділу МНС доставили до найближчого пункту обігріву, а автомобіль - на територію підрозділу.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Черкаси 02.02.2012 17:52
Саме тому у 2012 році й заплановано "розчинити" МНС у системі МВС. Бо чого вони так виділяються на фоні решти силовиків, які давно вже забули, що таке боєздатність?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 ЯРОСЛАВ 02.02.2012 16:24
молодці МЧС!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100