реклама

реклама

У Маньківці Черкаської області зупинили автомобіль «RENAULT-DUSTER» під керуванням 26-річного жителя Миколаївської області за порушення Правил дорожнього руху.

55-річний пасажир, житель Києва, щоб уникнути відповідальності за адміністративне порушення за ч. 1 ст. 122 та ч. 1 ст. 126 КУпАП пред’явив службове посвідчення генерал-майора ККСПО ВФУ та міліції, видане центральним апаратом МБО України № 01042. Посвідчення вилучили. На водія склали адмінпротоколи, автомобіль доставили до Маньківського РВ УМВС.

За словами начальника Управління ДАІ Черкаської області підполковника міліції Андрія Іванченка, на сьогодні не існує жодного офіційного документа, який дає право водієві уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, тому особи, які незаконно намагаються використовувати так звані «спецдокументи», будуть притягатися до адміністративної відповідальності за скоєні порушення.

Прес-служба ДАІ області повідомляє, що їхні співробітники докладають максимум зусиль для гарантування рівних прав усіх учасників дорожнього руху. У разі намагання водіями уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху шляхом пред’явлення працівникам ДАІ карток, перепусток, візитівок керівників державних органів та органів виконавчої влади, які усупереч вимогам законодавства містять прохання щодо сприяння у безперешкодному пересуванні автотранспортом територією України, вони негайно вилучаються, а на водія складається протокол за скоєне адміністративне правопорушення.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 ЧОРНИЙ ПОЛКОВНИК 03.02.2012 18:41
Так, так - начувайтеся генерали!!! А сержанта відпустили б!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Надо же 03.02.2012 13:33
Через несколько дней выяснится, что это была спецпроверка и черкасские гайцы не оплошали))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Трентон 02.02.2012 21:31
Аж не віриться...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100