реклама Делікат

Для політичної сили Анатолія Гриценка, колишнього міністра оборони, ця кампанія - перше виборче випробування

Для політичної сили Анатолія Гриценка, колишнього міністра оборони, ця кампанія - перше виборче випробування

Партія «Громадянська позиція», яка була утворена і зареєстрована у лютому цього року, йтиме на вибори лише в окремих населених пунктах, де в неї є утворені осередки.

Про це вчора, 29 вересня, розповів лідер партії Анатолій Гриценко. За його словами, це перший досвід участі партії у виборчій кампанії.

- Ми ще не ходили на місцеві вибори. Хоча серед тих людей, які стали членами партії, є діючі депутати, голови окремих міст – зокрема, Тальне Черкаської області. Ми йдемо на вибори не в усіх областях, а тільки в 20 регіонах. У кожному з цих регіонів – не в усіх містах, не в усіх населених пунктах, а тільки там, де нами вже створено осередки і де є люди, які будуть гідно представляти партію, і ми можемо рекомендувати наших кандидатів. На Черкащині це буде обласна і міська рада. Кандидата в мери міста Черкаси в нас немає, ще не підготували. Це буде Чигиринський, Смілянський, Тальнівський, Звенигородський, Шполянський райони, - пояснив Гриценко.

Він також зауважив, що під час президентських виборах на Черкащині його підтримали в багатьох населених пунктах більше, ніж у середньому по країні.

- Якщо наприклад, в середньому по країні це 1,2 %, то в окремих населених пунктах – у моїй рідній Богачівці – 24 %, у Ватутіно – 17 %, у Шполі – 10 %, у Катеринополі – 8 %, у Тальному – 6 %, тому ми реально можемо там зараз наших людей пропонувати, - підсумував Анатолій Гриценко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100