Учора голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб ознайомився з технологією виробництва та умовами роботи працівників уманського ПАТ «Мегомметр». Начальники дільниць детально показали виробництво, яке зберігається ще з часів СРСР, провівши очільника області цехом №7, пресовим цехом №3 та іншими, звітує прес-служба губернатора.

Голова ОДА розмовляв із робітниками заводу, запитував про їхні проблеми й труднощі. Якщо людина мала негаразди, обіцяв сприяти їх вирішенню. «Мені важливо знати чим живуть працівники заводу», – наголосив Сергій Тулуб.

Одним з працівників, які звернулись по допомогу, став пан Олександр, який уже 33 роки працює на заводі. Очільник області дав необхідні доручення відповідальним особам і запевнив, що бюрократичну тяганину з видачею втраченої довідки чорнобильця, яке турбувало працівника «Мегомметру», буде припинено й питання незабаром буде вирішено.

Володимир Сергійович, який працює вже понад 50 років на уманському заводі, коли підійшов Сергій Тулуб, саме діагностував деталі. На запитання «Що б ви хотіли змінити? Які маєте зауваження до чинної влади?» пан Володимир сказав: «Для мене головне, щоб люди мали роботу і щоб проблеми безробіття не турбували уманців». Запитав пан Володимир і про чутки стосовно закриття заводу, які останнім часом поширюються серед містян.

На що голова облдержадміністрації запевнив: «Завод був, є і буде. Навіть мови не може йти про його закриття! Не вірте чуткам». І наголосив: «Ніхто нікого скорочувати не буде! Ми будемо підтримувати завод і розвивати його. Адже його працівники – уманці, ті люди заради яких ми працюємо і, власне, заради яких буде впроваджено цілий комплекс інвестиційних проектів розвитку Умані».

Нагадаємо, що у день роковин Голокосту, голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб висловив свою принципову позицію, що синагога в Умані, в якій молився цадик Нахман, і в якій зараз розміщені виробничі цехи, повинна бути передана релігійній громаді й використовуватися як дім молитви.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Володимир 19.03.2012 11:06
ну що, обіцяти обіцяв, а на виграний заводчанами суд ОДА подала касаційну скаргу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Шанувач творчості Тулуба 08.02.2012 14:58
Все віддать ж..... хасидам, а потім чекать що Ізраіль нам паможет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Нетолерантний 08.02.2012 13:58
От так ця влада і живе: каже одне, думає інше, а робить третє. І все на шкоду українцям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100