Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало комунальне підприємство «Управління водопровідно-каналізаційного господарства» загалом на 35 тис. грн. за зловживання монопольним становищем.

Як показало розслідування, підприємство, обслуговуючи житлові будинки в місті Канів, укладало з населенням договори про надання послуг з централізованого постачання холодної води і водовідведення, зміст яких не відповідав положенням Типового договору. Оскільки такі дії призвели до ущемлення інтересів споживачів, Відділення зобов’язало Підприємство припинити порушення та привести договірні відносини у відповідність до вимог законодавства.

Крім того, підприємство встановлювало необґрунтовану вартість послуг з видачі технічних умов на встановлення приладів обліку по водопостачанню, підключення до водопровідної та каналізаційної мереж.

Відповідач визнав порушення та зобов’язався привести свою діяльність у відповідність до вимог конкуренційного законодавства, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100