реклама

реклама

Партія регіонів пропонує передати до правоохоронних органів матеріали щодо підкупу депутатів, оприлюднені БЮТівцем Романом Забзалюком.


Про це повідомив журналістам регіонал, екс-мер Черкас Володимир Олійник, інформує "Українська правда".


"Треба діяти по закону: заяву в правоохоронні органи, плівки, а гроші віддати в дохід держави, якщо вони кримінального походження", - сказав Олійник.


Депутат скептично оцінив вчинок Забзалюка. "Ці хлопці мають відношення до спецоперації і граються, як маленькі діти, у шпигунські ігри", - зазначив Олійник.


Він нагадав, що за останнім рішенням Конституційного суду подібні записи не можуть використовуватися як доказ. "Крім того, якщо говорити про склад злочину, то це ж розмовляли приватні особи", - сказав Олійник, маючи на увазі розмову народних депутатів Ігоря Рибакова і Романа Забзалюка.


Олійник також дав зрозуміти, що не підтримуватиме створення слідчої комісії парламенту з цього питання. "Слідчі комісії – це коли півроку помусолять питання, і в підсумку віддадуть до правоохоронних органів. Я пропоную скоротити цей шлях і одразу передати їх в Генпрокуратуру".


Нагадаємо, сьогодні Забзалюк дав прес-конференцію, на якій зізнався, що отримав від лідера групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова 450 тисяч доларів за вихід із опозиційної фракції. На прес-конференції депутат продемонстрував журналістам аудіозаписи, на яких чути голоси, схожі на Забзалюка і Рибакова. У ході розмови Забзалюку пропонуються гроші за його перехід і діяльність проти "Батьківщини".


Забзалюк заявив, що ініціюватиме створення слідчої комісії у Верховній Раді, щоб розслідувати оприлюднену ним інформацію.


Як інформує "Українська правда", гроші, отримані від Рибакова, депутат пообіцяв перерахувати у партійну касу "Батьківщини".

реклама

Коментарі  

 
0 #15 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 07.03.2012 18:23
Цитую Сміла:
Красунчик депутат! Грошики хапнув і ніби ні при справах! =)))

Что-то притих герой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #14 Тутешний 16.02.2012 17:44
"фелікс " а чего ты из темы про табачку исчез? Там к тебе вопросы люди имеют, или ты г*вна кинул и побежал дальше?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 фелікс 16.02.2012 17:15
Не менее громкая сенсация случилась, когда народный депутат Роман Забзалюк, якобы сказавшись больным, якобы получил $450 тыс. якобы на лечение с условием покинуть одну фракцию и перейти в другую. Образно говоря, должен был поменять таблички. Для большинства наблюдателей главная интрига заключается в том, вернет ли Забзалюк деньги? Никого не удивляет допущение, что даже парламентариям в случае тяжелой болезни приходится искать деньги на операцию. Так же, как никого не удивляют люди с табличками у метро.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 фелікс 16.02.2012 17:14
Около входа на станцию метро “Университет” стоял молодой человек. Возраст — не более 30 лет. В руках картонка с надписью: “Люди! Помагите! Внучка умирает! На операцию срочно нужны деньги!”. Одна из прохожих, женщина в очках, обратилась к нему: “У вас здесь ошибка — правильно писать “ПомОгите”. Кроме того, неужели у вас есть внучка?”. Мужчина прочел текст на картонке и выругался. Тут же поверх толпы он взглядом нашел старушку, которая стояла с другой стороны здания, на выходе из метро. “Эй, мать! Покажи табло!” — крикнул он ей. Старушка подняла свою картонку над головой. На ней было выведено: “Люди! Помагите! Жена умирает! На операцию нужны деньги!”. Затем последовали мат, суета и обмен табличками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 О.Чуприна 09.02.2012 01:34
В цьому повідомленні "Українській правді" міститься погано замаскована схема захисту викритих "скупщиків душ". 1)Ідіть до правоохоронних органів,("НАШІ ВАС ТАМ вже... чекають"). 2)За останнім рішенням Конституційного суду подібні записи не можуть використовувати сь як доказ,("НІЧОГО ШАНОВНІ у ВАС не ВИГОРИТЬ,розмов и хоч і записані,але ж ми це передбачили та й за рішенням того ж Конституційного суду ми давно живемо за нелегітимною Конституцією"). 3)Слідчу комісію ВР створювати не будемо,("до неї можуть потрапити не наші,а якісь об"єктивні люди").4) Та й взагалі,який це злочин? Рибаков дійсно підкупляв Забзалюка,але як приватна особа.Ось так ,як я вас... . ,Даючи це інтерв"ю Великий Спікер не врахував те,що люди вже навчилися читати і між строк теж.Допоміг він цим ПР як румуни німцям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 sergo 08.02.2012 22:47
если в пр были нормальные люди то олийника там бы не было....но он там есть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 sergo 08.02.2012 21:34
вас просто всех давно прокинули.остается просто клацать по кнопкам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #8 Юрій 08.02.2012 20:07
Олейник - редкостная мр**ь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #7 Чому так 08.02.2012 18:38
Анти-рейтинг Олійника став великим вкладом у зниження рейтингу ПР. Так і далі ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 шаман 08.02.2012 18:28
вор у вора украл дубинку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100