реклама

реклама

Із 9 по 12 лютого у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста призупинено навчання.

Це передбачено відповідним рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради, в оперативному режимі прийнятому у середу, 8 лютого.

Причиною таких позапланових «канікул» для дітлахів стало зниження температури повітря до мінус 20 градусів за Цельсієм, яке прогнозують синоптики на найближчі дні, аби запобігти шкідливому впливу низьких температур на стан здоров’я дітей.

Крім цього, вищевказаним рішенням запропоновано перенести на інші терміни проведення масових, розважальних і спортивно-масових заходів для дітей шкільного віку. А також забезпечити дотримання санітарних норм, температурного режиму, безпечного функціонування навчальних закладів у період різкого зниження температури повітря. Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Володимир 08.02.2012 21:32
Що, Максиме, районом вже накерувася? Тепер би містом порулить? Розповів би трішки про своє...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Максим Колісник 08.02.2012 17:19
Вже другий раз "тормозить" (ой, мороз, мороз!..) міська влада. Минулого тижня, як і сьогодні, половина батьків не повела дітей до школи. Не в захваті і від відвидин вчителі. Градусники на 7.15 показували -18 - -21 градус. Диспечер на телефоні 15-05 повідомляв, що вказівок не було. Анархія...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100