реклама

реклама

Понад 4,3 млрд. грн. зібрали до бюджету у 2011 році податківці Черкащини. У тому числі до державного бюджету надійшло майже 2,7 млрд. грн., місцевих – 1,7 млрд. гривень. У січні 2012 року до державного бюджету надійшло 148 млн. грн. та до місцевих – 117 млн. гривень.

Про це під повідомив голова ДПС у Черкаській області Петро Хукаленко.

“Податковою службою області забезпечено позитивну динаміку в надходженнях до бюджетів всіх рівнів, - наголосив Петро Хукаленко, - завдяки чому минулого року додатково надійшло 250 млн. грн.”

Такого позитивного результату досягнуто, зокрема, завдяки проведенню ДПС у Черкаській області активної роботи щодо боротьби з тіньовим сектором економіки.

“За 2011 рік податковою службою області виведено з “тіні” та оподатковано понад 790 млн. грн., - зазначив Петро Хукаленко, - виявлено 106 злочинів у сфері оподаткування, припинено незаконну діяльність 3 конвертаційних центрів та 8 фіктивних фірм.”
Окремий наголос в роботі ДПС у Черкаській області зроблено на легалізації заробітної плати та тіньової зайнятості населення, які є складовою “тіньового сектору” економіки області.

Петро Хукаленко зауважив, що завдяки злагодженій роботі всіх підрозділів податкової служби регіону у вищезазначеному напрямку, минулого року виявлено 12517 випадків використання праці незареєстрованих найманих працівників, завдяки чому легалізовано понад 18 млн. грн. доходів.

“Разом з цим, податкова служба області зменшила загальну кількість перевірок господарюючих суб’єктів на 40%, - зазначив Петро Хукаленко, - ми перевіряємо лише тих суб’єктів господарювання, які знаходяться в групі ризику і не заважаємо працювати сумлінними платникам податків”.

Принциповою позицією ДПС у Черкаській області на 2012 рік є безумовне виконання завдань з наповнення державної скарбниці, завдяки чому буде забезпечено безперебійну роботу інших органів виконавчої влади. Про це інформує прес-служба ДПС області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #2 ЧП СДАВШИЙ СВИДЕТЕЛЬСТВО 10.02.2012 16:21
Действительно по Штирлицу:"...запоминается последняя фраза".Эти писатели точно "подведут Хукаленка под монастырь".Вот с какой целью из нас выбивают деньги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 О.Чуприна 09.02.2012 16:16
Шановний Петре!Розженіть прес-службу ДПС області.Пам"ятаєте Штірліца:"Дуже важливим є те ,як розпочнеш розмову,а ще більш важливим те, як із неї вийдеш".З інформації Вашої прес-служби читачам найбільше запам"ятається те,що принциповим завданням ДПС на 2012рік є виконання завдань з наповнення державної скарбниці лише для "забезпечення безперебійної роботи інших органів виконавчої влади". Більш цинічно не скажеш:"Ми існуємо для забезпечення солодкого життя бюрократії". Розганяйте бо це велика БІДА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100