реклама

реклама

До працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотичних речовин надійшла оперативна інформація про те, що двоє братів, жителів міста Сміла Черкаської області, займаються незаконною торгівлею наркотиками.

Як стало відомо оперативникам, 25-річний молодий чоловік разом зі своїм 26-річним рідним братом налагодили постачання наркотику з сусідніх областей на територію Черкаської області.

Після проведення ряду оперативних закупок, які стали незаперечним доказом злочинної діяльності молодиків, працівники міліції затримали братів «на гарячому».

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманих правоохоронці виявили та вилучили 50 доз героїну, майже півтора кілограма марихуани та грошові кошти, на суму понад 40 тисяч гривень, які були здобуті зловмисниками від збуту наркотику, а також автомобіль «Субару», який затримані придбали за кошти від незаконної оборудки наркотичних речовин.

Брати-наркоторговці затримані згідно ст. 115 КПК України. Стосовно учасників злочинної групи слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Співробітники ВБНОН з’ясовують обставини справи, щоб затримати решту фігурантів, та відслідковують шляхи збуту і канали надходження наркотиків до регіону. Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

Нагадаємо, що цими вихідними черкаські правоохоронці затримали також двох братів, які більше року збували амфетамін.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 бродяга 09.02.2012 11:22
налагодили постачання наркотику з сусідніх областей на територію Черкаської області - а тут и своего достаточно ! и были наказаны конкурентами ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100