реклама

реклама

Радник Президента польського міста Гнєзно Єжі Стахов’як  відвідав Уманський міський центр зайнятості у рамках візиту делегації споріднених міст.

Заступник директора-технолог-організатор Валентина Каліновська показала гостю, як організована робота з клієнтами центру зайнятості, звернула увагу на призначення кожного функціонального просторового сектору, розповіла про специфіку роботи спеціалістів, повідомляють в Уманському МЦЗ.

Директор центру зайнятості Степан Фащевський ознайомив пана Єжі з інформацією про стан та перспективи розвитку ринку праці в місті, можливості служби зайнятості щодо підбору кадрів для роботодавців, надання дотацій, організації проведення оплачуваних громадських робіт, професійного навчання безробітних на замовлення роботодавців.

Єжі Стахов’як визначив спільні проблеми країн щодо підвищення рівня зайнятості населення та відзначив високий рівень організації роботи Державної служби зайнятості України:

– Я обов’язково повідомлю колегам з Польщі про рівень надання послуг клієнтам служби зайнятості та буду сприяти налагодженню контактів між Бюро праці міста Гнєзно та Уманським міським центром зайнятості, – пообіцяв він.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Оксана Колісник 09.02.2012 22:36
Поляки давно запрошують українців на роботу.І вже в легальному статусі. Що ж, якщо керманичі нашої держави тільки обіцяють "покращення життя вже сьогодні", то в Польщі створюють умови, щоб хоча б завтра-післязавтра, але напевне це сталося.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100