реклама Делікат

Богдан Губський - поглинач черкаських земель

Богдан Губський - поглинач черкаських земель

Сайти «Олігарх.net» та «Vlasti.net» повідомляють про те, що народний депутат Богдан Губський, якого не так давно виключили з лав парламентської фракції БЮТу, причетний до фінансових зловживань у сумнозвісному «Родовід Банку». Крім того, Інтернет-видання також називає Губського «поглиначем земель».

За версією ««Vlasti.net», нардеп Губський присвоїв собі близько 10 тисяч гектарів землі на Черкащині.

«Він зумів цинічно і безкарно привласнити собі обидва береги Дніпра на Кременчуцькому водосховищі. З 2005 року і до цього дня Богдан Володимирович здійснює захоплення великих земельних площ на території Київської області, для чого він замінив усіх керівників міських і районних БТІ в області. Це дозволило йому на даний момент захопити, за деякими підрахунками, 37 тис. га навколо Кагарлика, Обухова, Козина, Переяслав-Хмельницького та Канева. Організоване злочинне угрупування під керівництвом Губського займається на Київщині здирництвом, рейдерськими захопленнями управлінь земельних ресурсів та іншими протиправними діями. Не залишає він без своєї пильної уваги і банківську сферу», - зазначає видання, розповідаючи про афери навколо «Родовід Банку».

Також у публікації висловлюється припущення про причетність до оборудок черкаських парламентарів з «групи Губського» - І.Савченка, П.Кузьменка, В.Іваненка та І.Єреська.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #2 nik 01.10.2010 14:29
Аренда землі , це не привласнення. Згадаймо 90 роки коли тисячі гектар заростали бур'янами. То, що це ? А тепер цвіте і пахне Українська земля. Тобто новий господар дає її нове життя.Тут політичні амбіції деяких чинуш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Янукович 01.10.2010 13:15
Растрелять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100