реклама

реклама

Учора до депутата Черкаської міської ради Андрій Більди звернувся батько учениці загальноосвітньої школи №5. Він повідомив, що у спортзалі школи дуже холодно й попросив вплинути на ситуацію.

– Сьогодні я звернувся до Департаменту освіти з питанням, чи відомий їм цей факт, – пише у своєму блозі Андрій Більда.

Там йому відповіли, що директори шкіл щоранку подають інформацію про температурний режим у приміщеннях навчальних закладів міста, і, у разі виявлення показників, нижчих від норми, приймають рішення про припинення занять. П'ятої школи у переліку «замерзаючих» не було.

Одночасно з цим, депутат дізнався, що, згідно санітарних норм, температура повітря у спортзалі повинна становити +15-17 градусів.

– Озброївшись термометром, завітав до цієї спортзали. Перше відчуття – холодно, – пише депутат. – У залі відбувається тренування секції хокею на траві. Питаю у тренера, чи задовольняють його умови для тренувань. У відповідь чую: «А де ж інші знайти?». Пояснюю мету свого візита, встановлюю прилад і піднімаюсь до директора. Директор зустрічає не дуже привітно... Каже, що знає про холод у школі, але не хоче повідомляти правдиві температурні показники керівництву, бо боїться, що санстанція закриє навчальний заклад. Пропоную разом пройти до спортивної зали і пересвідчитись, якими є показники термометра. Директор каже, що можна і не ходити, бо він і так знає, що там – плюс дев’ять. Усе ж таки через кілька хвилин вмовлянь ми йдемо разом у нещасне приміщеня. Термометр показує плюс шість...

Таку ж процедуру Андрій Більда повторив ще у двох навчальних закладах: у спортзалі  гімназії № 9 – плюс дванадцять, у спортзалі початкової ЗОШ № 32 – плюс десять...

Завтра зранку депутат обіцяє продовжити дослідження. Йому залишилось з'ясувати масштаби проблеми, щоб зробити правильні дії задля її усунення.

– Абсолютно впевнений, що діти не повинні мерзнути у школах, – підсумовує свої спостереження депутат.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Кавша 15.02.2012 10:27
:D :lol: :-)
Нехай подарує школам УФО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Mardo 15.02.2012 10:26
У школі 9 не може бути холодно,не може,і все!!!!
Там жарко :lol:
Цифра 9 у Черкасах недоторканна. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Олена К 15.02.2012 10:17
Обурює не скільки холод у спортзалах, а те, що цей холод з мовчазної згоди пед.колективу. Адже норми їм відомі. Дякую депутату, що виконав роботу директора школи, викладачів та батьківського комітету.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 RV 14.02.2012 21:02
Это на все на что способен Бильда!Ездить, мерять и т.д. и не более...Выскачка.Это он сейчас перья распускает и храбриться,...................................Сейчас вырос...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Прожектор 14.02.2012 20:33
Якщо більди будуть менше красти на свої тойоти, то і дітям на тепло вистачить.. 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100