реклама Делікат

Адвокат не розуміє такого судочинства

Адвокат не розуміє такого судочинства

А Володимира Сапу, законність затримання якого підтвердив Апеляційний суд, покладуть у лікарню.

Не надавши жодного доказу, Апеляційний суд Черкаської області не задовольнив апеляційну скаргу на постанову Соснівського районного суду про арешт директора будівельного підприємства МП «Мехбуд» Володимира Сапи. Про це «Прочерку» повідомив адвокат затриманого Василь Демчик.

Розгляд апеляційної скарги відбувся сьогодні, 1 жовтня. Нагадаємо, що Володимира Сапу звинуватили у співучасті у розкраданні бюджетних коштів, виділених на «Золоту підкову Черкащини».

– Мого підзахисного залишили під вартою. Мотивували тим, що суд першої інстанції вирішив правильно. Жодного доказу не дали, жодної мотивацій не дали, просто формально зробили і все. І ця постанова суду вже не підлягає оскарженню, – повідомив адвокат затриманого.

Однак, як ми вже повідомляли, Володимир Сапа хворий на бронхіальну астму. Перебування в СІЗО (у закритому приміщенні) погіршило ситуацію. Тож, за словами адвоката, з понеділка його повинні покласти в лікарню.

– Не знаю, який час потрібен для того, щоб поновити його здоров’я. Ну, ви ж знаєте, не менше 21 дня люди перебувають на стаціонарі. А далі йтиме судове слідство. Слідчі будуть, як це називається, «копати і шити», – повідомив Василь Демчик.

До речі, як повідомив адвокат, сьогодні ж відбувся розгляд апеляційних скарг і про арешт інших фігурантів у справі «Золотої підкови». Суд вирішив, що й інших обвинувачених затримали законно, зокрема, і пана Ільченка – першого заступника управління капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації. Замість того, щоб їхати на операцію, цей чоловік також під вартою.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Бувалий 01.10.2010 17:52
....Якщо сажати то сажати всих. А то бідний Сапа влетів на школі в в Кирилівці при Кучмі а тут.... ну просто капець.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100