реклама

реклама

Співробітники відділу податкової міліції Золотоніської ОДПІ отримали інформацію про незаконну діяльність одного із жителів Чорнобаївського району.

Чоловік у своєму домоволодінні організував цех із незаконного виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв, шляхом змішування незаконно придбаної сировини (спирту) з водою.

Спіймали правопорушника під час реалізації черговому клієнту 2 літрів сурогату.

У результаті огляду домоволодіння, співробітники податкової міліції вилучили з незаконного обігу 170 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв, орієнтовною вартістю 5,1 тис. грн. та 40 літрів спирту, орієнтовною вартістю 2,2 тис. грн.

Згідно проведеного експертного дослідження, встановлено, що вилучені алкогольні напої та спирт не відповідають вимогам державних стандартів та становлять загрозу для життя та здоров’я людей при її внутрішньому вживанні.

Як повідомляє прес-служба Золотоніської ОДПІ, стосовно організатора підпільного виробництва слідчим відділом Чорнобаївського РВ УМВС в Черкаській області порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 204 КК України. Триває слідство.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100