реклама

реклама

Відтепер платники податків можуть тримати руку на пульсі роботи податкової. Таку можливість надано всім платникам податків завдяки ініціативі Голови ДПС України Олександра Клименка.

Про це повідомив голова ДПС у Черкаській області Петро Хукаленко, інформує прес-служба структури.

“Пульс податкової” – це назва нової телефонної лінії, - зазначив Петро Хукаленко, - її принцип дії полягає в тому, що платник, який телефонує зі скаргою на корупційні прояви і залишає свої координати, обов’язково отримує зворотній дзвінок з інформацією про вжиті заходи”.

Реакція податкової на такі дзвінки буде оперативною і ефективною, оскільки роботу “Пульсу податкової” координує особисто Голова ДПС України.

За словами Петра Хукаленка, з боку ДПС у Черкаській області реакція на такі дзвінки буде також оперативною.

Отже, у випадку проявів протиправних та корупційних дій з боку працівників податкової служби, телефонуйте за номером “Пульсу податкової” (044) 284-00-07,  Лінія працює  цілодобово: у робочій час інформацію про корупційні та інші неправомірні дії приймають працівники ДПС, а у неробочий час - інтерактивний автовідповідач.

“Громадськість може бути впевнена в тому, що скарги на неправомірні дії податківців не є марними, і справедливість буде відновлено”, - наголосив Петро Хукаленко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100