реклама Делікат

У обласному бюлетені "Батьківщина" буде четвертою

У обласному бюлетені "Батьківщина" буде четвертою

Черкаська обласна виборча комісія затвердила список кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Черкаської обласної ради від обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Про це «Прочерку» повідомила голова обласної виборчої комісії Ольга Козько. Тож тепер 41 особа, що входить до списку бютівців, є вже офіційними кандидатами в депутати до обласної ради. А побоювання про недопущення політичної сили Юлії Тимошенко до перегонів не підтвердилися.

 Як повідомив «Прочерку» голова обласної організації партії «ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко, бютівці розуміли, що до них буде прискіпливе ставлення, тож їхні юристи на совість працювали над документами.

– Так, наший список затвердили. Наша політична сила була у списку п’ятою, а тепер чомусь стала четвертою. Але нас непокоїть наступне. Правильно документи здали першими ми! І хоч першими списки здавали регіонали, Народна партія, Партія Зелених, соціалісти, але всім їм завернули документи назад. Та вони чомусь залишились всі під тими ж самими номерами. Хоча те, що нам змінили номер, нічого не змінює…

За словами пана Анатолія, ні по кому з кандидатів в депутати не виникало питань, бо всіх їх партія перевірила детально ще до подачі списку.

– Вже нам надали документ про те, що наш список зареєстрований, лише посвідчення ще не роздали, – сказав Анатолій Бондаренко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100