реклама

реклама

Днями на вокзалі станції «Христинівка» співробітники УМВС України на Одеській залізниці затримали 28-річного Анатолія, жителя одного з сіл Христинівського району Черкаської області.

У молодого чоловіка вилучили стакан марихуани, вагою 37,6 г, яку він хотів продати за 500 грн.

Затриманий пояснив, що ще восени назбирав стебла коноплі на відстійниках цукрового заводу та зберігав їх з метою збуту.

За цим фактом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів» КК України, а зловмисникові обрано запобіжний захід – підписку про невиїзд.

Та молодика це не зупинило. Під час проведення дослідчої перевірки, через 3 дні Анатолій знову був помічений серед пасажирів в залі очікування вокзалу і затриманий при спробі збуту ще одного стакану марихуани вагою 37,8 г.

При проведенні санкціонованого обшуку домоволодіння, в якому затриманий сушив та виробляв подрібнену наркотичну речовину, співробітники міліції виявили та вилучили пластикову пляшку ємністю 1,5 л, на дні якої знаходилась подрібнена речовина рослинного походження зі специфічним запахом, та сушені стебла коноплі, загальною вагою 500 г, що зберігались з  метою збуту.

Молодик пояснив правоохоронцям, що, не маючи роботи, змушений був збирати наркотичну речовину, щоб прогодувати сім’ю. Триває слідство, інформує прес-служба УМВС на Одеській залізниці.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Критик 17.02.2012 17:58
А що ж йому залишається робити? Скоро з лозунгом "Україна для людей" ми всі будемо продавати наркоту, завдяки нашій "демократичній" синьо-білій владі і масовому безробіттю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100