реклама

реклама

Відомий український політтехнолог, власник піар-агенції Денис Богуш поділився планами щодо популяризації образу головного героя художнього фільму, який знімають на Черкащині, повідомляє «Черкаський край».

Аматорська кіностудія «Мальви», що в селі Легедзиному Тальнівського району, вже завершує зйомки «Казки про Чорного Козака». Проте в одного з акторів трюкових зйомок Дениса Богуша ширші плани щодо образу головного героя. Він пообіцяв усіляко популяризувати Чорного Козака.

– Чому ми маємо виховувати своїх дітей на голівудських Шреках чи Бетменах. Маємо своїх легендарних супергероїв. До їх числа можна зарахувати й козака Мамая, і, безперечно, образ Чорного Козака, – розповів фаховий політтехнолог. – Це поки що не буде комерційним проектом. Є кампанії, на яких я заробляю, а тут я лише вкладаю. Проте отримую від цього задоволення, адже це – від душі.

Яким чином Денис Богуш «ліпитиме» вітчизняного супергероя, політтехнолог поки не уточнює.


реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Черкаси 19.02.2012 23:23
Вірно сказано! Але поки у нас при владі такі люди, як Табачник (один з прикладів) то дуже сумніваюсь, що буде популяризація українського продукту! Треба, щоб влада була патріотичною і продвигала дану продукцію, а у нас.... НАЖАЛЬ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100