реклама

реклама

Оскільки вдала реклама давно визнана одним з найдієвіших інструментів маркетингу, немає причин дивуватися процвітанню стереотипів про те, що якісні товари завжди дорогі і недоступні для широкого загалу. Звісно, виробникам вигідно просувати саме вартісні продукти, які приносять найбільше прибутку, але це ні в якому разі не означає, що бюджетні розробки не можуть бути надійними та довговічними. Це стосується будь-якої побутової техніки, та морозилок зокрема.

В літню спеку рівень продажів морозильних камер зростає в рази. Дивуватися тут нічому, адже поява сезонних овочів, фруктів та зелені провокує домогосподарок прийняти участь у «негласних» перегонах з заготівлі припасів на зиму. І тут назріває питання, чи варто купувати дорогу морозилку, якщо за ті ж самі кошти можна знайти бюджетний варіант з більшим об’ємом камер і кількістю відділень?

67998-1

5 факторів, що мотивують до придбання бюджетних морозилок

Купити дешеві морозильні камери можна в мережі мойо. Чому все ж таки варто придбати саме недорогий агрегат для тривалого зберігання продуктів харчування?

1. Тотальна економія. Очевидно, що бажання зекономити кошти керує якщо не світом, то більшістю сучасних покупців. Однак, до нього слід ставитися з обережністю – на відвертий «сир у мишоловці» звертати увагу не потрібно. А от на розробки маловідомих брендів з високими експлуатаційними характеристиками та адекватними (12-24 місяці) строками гарантійного обслуговування – чому б і ні?

2. Широкий вибір. Насправді, недорогих морозильних камер на сучасному ринку можна знайти навіть більше, ніж дорогих. Виробники працюють на розширення цільових аудиторій, тому «розбавляють» модельні ряди доступними для всіх бажаючих варіантами.

3. Легкість процесу монтажу. Оскільки бюджетні морозильні камери, як правило, не оснащуються сенсорними системами та різноманітними «хитрими» механізмами, встановлювати їх сміливо можна самостійно – без допомоги кваліфікованих майстрів.

4. Енергоефективність. Наразі більшість видів побутової техніки (у тому числі й морозильні камери) належить до найвищого класу енергоефективності А, незалежно від приналежності до цінової категорії (бюджетної, середньої чи дорогої).

5. Компактні розміри. Зачасту для домашнього використання цілком достатньо морозилки невеликого об’єму – розрахованої на кілька десятків кілограмів їстівних запасів. Звичайно, вартість таких моделей значно нижча, ніж ціна гігантських камер, в які поміщається майже пів тонни продуктів харчування.

Отже, дешеві морозильні камери мають повне право на існування поряд з вартісними, ультрасучасними моделями. Все ще не вірите в «профпридатність» бюджетних морозилок? Зі специфікаціями популярних моделей можна ознайомитися на сайті

*реклама

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Советская реклама 12.07.2018 18:22
https://pikabu.ru/story/sovetskaya_reklama_3102563 )), а вы тут про какие то морозилки задрипанные. Креативнее нада сьодня буть и опираться на сумму знаний рекламы предков.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100