реклама

реклама Делікат

реклама

Голова Лисянської ради дивується, чому правоохоронці багато розпитують про нього інших осіб

Голова Лисянської ради дивується, чому правоохоронці багато розпитують про нього інших осіб

Після озвученої на початку вересня інформації про порушення кримінальної справи проти колишнього голови Лисянської райдержадміністрації  «Прочерк» брав інтерв’ю у голови Лисянської районної ради Володимира Бесараба, який в цей час перебував у лікарні. Нині паном Бесарабом зацікавилися співробітники УБЕЗу.

У згаданому інтерв’ю Володимир Михайлович, який керує районом останні чотири роки і нині входить до першої п’ятірки списку кандидатів до Черкаської обласної ради від «Нашої України», зазначав, що земельні питання екс-голова райадміністрації вирішував наступним чином: «він здавав землю в оренду, аби земля в районі оброблялася, а не заростала бур’янами». У свою чергу, сам голова районної ради наголошував, що землею не займався, тож не відчував цікавості до себе з боку правоохоронних органів.

Однак одразу після публікації інтерв’ю, паном Бесарабом зацікавилося УБЕЗ. Про це він особисто повідомив «Прочерку».

– Буквально через три-чотири дні, коли я ще був у лікарні, мені принесли з УБЕЗу за підписом начальника наступний запит з таким змістом (цитуватиму з пам’яті, бо не маю його зараз під рукою, тож може буде не дослівно): «Просимо надати відомості про об’єкти, які ставилися на баланс районної ради з метою їх наступного продажу, а також прошу надати копії всіх рішень про виділення з бюджетних коштів на освіту, медицину, культуру, починаючи з 2005 по 2010 рік», – розповідає Володимир Михайлович. – Писали нам, що їм треба негайно отримати таку інформацію. Я сказав залишити листа і протягом десяти днів ми підготували і надали інформацію. Але, разом з тим, у такому ж запиті закладений підтекст. От уявіть, що вас запитали б про те, куди ви заховали вкрадені гроші. Після цього ви можете запевняти скільки завгодно, що ніякі гроші ви нікуди не ховали. Проте, якщо даватимете хоч якусь відповідь, то виходить, що ви погоджуватиметесь з тим, що гроші таки крали. Ось і в нашому випадку так вийшло, адже в запиті написано «з метою їх наступного продажу». Тобто у формулюванні зразу закладено те, що районна рада нібито брала на баланс об’єкти, щоб одразу продати. У відповіді на запит ми повідомили, що таких об’єктів в нас немає. Крім того, всіх рішень, які просили надати за 2005-2010 роки, було близько сотні. Що ж до бюджетних коштів, то це було близько 50 млн. грн. щороку. Тобто це треба нам розписати 250 млн. грн…

Цікаво, що, за словами голови районної ради, перевірки КРУ у них вже проводились і невеликі зауваження, які були, усунули.

– Чому ж знов перевіряти? Чи через те, що змінилась влада і в УБЕЗі з’явились фахівці, що вміють перевіряти краще за фахівців КРУ?.. Разом з тим, деякі знайомі, з якими я зустрічався, кажуть, що працівники УБЕЗу багато розпитують про мене. Я розумію, яке завдання стоїть, та не можу все-таки зрозуміти для чого ж це робиться… Напряму зі мною не спілкувалися.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Арсен 06.10.2010 01:20
Бесараб, эдиний iз команди Ющенка хто не зрадив його партiю жодного разу. Незмiнний голова штабу який отримував на виборах по областi найвищi результати по партii. А щодо землi... вiн перший керiвник який публiчно заборонив рейдерство по землi в районi. Тому й не дивно, що мiсцевим "пройдохам" вiн найзапеклiший ворог. Тримайтесь Володимир Михайлович, у Вас э вороги, але вистачаэ i друзiв.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Просто знаю 04.10.2010 23:20
Піариться Бесараб!
Хай розповість про землю в селі Шубині Стави,вона його чи ні?
А,рейтинг у нього в районі, як в учасника "Молодої команди Черевка" на рівні 0,01%!

І на старуху буває проруха!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Ай-я-яй 04.10.2010 11:18
Володимире, тримайся! Прорвемось
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100