Суддя Черкаського адміністративного суду Петро Паламар, який скасував рішення «канівської» сесії Черкаської міськради про зміну до бюджету Черкас, пішов на лікарняний.

Безымянный Про це йшлося сьогодні під час прес-конференції міського голови Анатолія Бондаренка та його прихильників по міськраді, а також представників міських служб.

Як повідомили юристи, апеляцію на рішення судді вже подано, але його перебування на лікарняному унеможливлює швидкий розгляд питання. Наразі рішення судді Паламаря залишається в силі.

У міськраді сподіваються, що він, «усвідомивши наслідки свого рішення, яке вганяє місто в колапс», сам його скасує.

– Дві особи: позивач і суддя – роблять заручниками трьохсоттисячне місто, – обурився міський голова Анатолій Бондаренко.

Депутат міськради Роман Діскант пообіцяв «зробити все, щоб суддя не працював на своїй посаді».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #3 Реаліст 27.09.2018 18:03
КЛАСИЧНА СПРОБА ТИСКУ НА СУД, З ВИКОРИСТАННЯМ СЛУЖБОВИХ ПОВНОВАЖЕНЬ. Причому, зроблена привселюдно і задокументована десятками журналістів і їхніх ЗМІ.
Чудовий привід для ще одного судового позову - проти ідіота, який возомнив, що його Юлька - вже президентиха з повноваженнями пукіна і Піночета, разом узятих.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #2 бывший 27.09.2018 17:14
Дискант берега не попутал? Сделает все, чтобы судья лишился работы,ты кто такой, барыга дешёвая. Ты лучше в своих забегаловках и магазинах пооформляй людей на работу официально, да плати официально чистую зарплату, не забывая о налогах и отчислениях в пенсионный фонд. Сначала со своими косяками разберись,а потом действия судьи комментируй.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Каркар 27.09.2018 15:42
А нєфіг було таємно засідать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100