реклама

реклама Делікат

реклама

Андрій Ковальчук переконує у незалежності черкаського "Фронту"

Андрій Ковальчук переконує у незалежності черкаського "Фронту"

Після повідомлення «Прочерку» про те, що міський голова Черкас Сергій Одарич назвав список кандидатів у депутати Черкаської міської ради від політичної партії «Фронт Змін» «дублем» списку кандидатів від Партії вільних демократів , ми отримали заяву від Черкаської міської організації «Фронт Змін».

У заяві голова міського осередку «Фронту Змін» Андрій Ковальчук наголошує, що його політична сила нікого дублювати не збирається.

«Фронт змін» ставиться до інших політичних сил толерантно, ми поважаємо думку кожного виборця та шануємо право її висловлювати. Вважаємо, що кожен кандидат має право визначатися зі своїм власним вибором і зобов’язаний при цьому вести чесну боротьбу. Але, в свою чергу, акцентуємо вашу увагу на тому, що «Фронт Змін» є самостійною політичною силою, яка в своїй діяльності керується статутом, програмними засадами і стратегічними цілями, що визначені на позачерговому з’їзді 17 вересня. Відповідно, нічиїм «дублером» ми ніколи не були і не будемо. Ми визначили свої цілі, ми маємо достатньо однодумців і симпатиків для того, щоб провадити самостійну політику, спрямовану на захист інтересів територіальних громад», – йдеться у заяві.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Партія Регіонів 06.10.2010 16:11
Мы всех поснимаем!!!!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100