реклама

реклама Делікат

реклама

У Гладкого виборча кампанія переплітається з маркетинговою - презентацією його безалкогольної продукції

У Гладкого виборча кампанія переплітається з маркетинговою - презентацією його безалкогольної продукції

Жителі Черкас загалом дуже скромні люди, яким насправді треба досить мало. Так, 80 % черкащан заявили, що їх найбільше турбує стан доріг у місті. Про це під час прес-конференції розповів кандидат у мери Анатолій Гладкий. Він приніс три величезні блокноти із записами турбот городян.

- Ми виставляли намети, в яких людей пригощали своєю продукцією, і ставили запитання “Що вас турбує?”. І люди, в кого було бажання, залишали свої записи в цих книгах. А після цього ми систематизували все, і я на даному етапі вже знаю, що потрібно місту, бо це було в усіх районах без винятку, там стояли наші люди, - запевнив Гладкий.

 За його словами, усі проблеми людей дуже швидко можна вирішити, якщо хтось цим буде займатися.

- Відразу скажу, що дуже в нас скромні люди. 80 % просять, щоб були нормальні дороги. Це норма для суспільства. Потім — на Луначарці не ходить четвертий тролейбус, дуже багато скарг на те, що вночі продається алкоголь і безлад у місті через це, багато хто просить, щоб відремонтували дитячі майданчики, дахи в нас чомусь постійно протікають, бракує баків для сміття, немає пішохідних переходів. Хочу сказати, що не залежно від того, виберуть мене чи ні... Все, що тут записано, все, що буде в наших силах, ми зробимо, - підсумував Анатолій Гладкий.

реклама

Коментарі  

 
-5 #1 Катро. 05.10.2010 18:57
Нормальна команда до Черкаської міської та обласної, зібралася в Сильній Україні- партії Сергія Тігіпка, а коли у владі будуть реформатори то й дороги будуть нормальні,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100