реклама

реклама

Під час триденної поїздки округом народний депутат України Богдан Губський привітав більш ніж три тисячі жінок. Приємним сюрпризом для мешканок різного віку Драбівського, Канівського, Золотоніського, Чорнобаївського районів, а також міст Золотоноша та Канів стали організовані нардепом концерти за участі столичних та місцевих артистів, а також квіти та подарунки від Фонду депутата. Першими вітання від Богдана Губського 6 березня приймали жительки сіл Шрамківка, Мойсівка, Степанівка, Свічківка, Коломиці, Остапівка, Кононівка, Митлашівка та Погреби Драбівського району. Сільський Будинок культури Погребів заледве помістив усіх бажаючих, які з’їхались з навколишніх сіл на зустріч з народним депутатом. Виступ тріо «Чорнобривці» з Києва, ансамблю обрядової пісні «Свашечки» з села Вишневе, що на Драбівщині , додали усім присутнім весняного настрою та позитивних емоцій. З багатьма колективами Драбівщини Богдана Губського пов’язує давня дружба – рік тому народний депутат допоміг «Свашечкам» взяти участь та успішно виступити, завоювавши перше місце на Всеукраїнському фестивалі народних пісень «Візерунки», який проходив у Ворзелі на Київщині. За це зі сцени «Свашечки» подякували йому гарною українською піснею та почастували варениками.


Велелюдно було і в залі Золотоніського ветеринарного технікуму – святковий захід, організований спільно з міською Радою ветеранів, зібрав більше трьохсот представниць прекрасної статі. За словами голови міської Ради ветеранів Раїси Мотрич, така увага з боку народного депутата – системна : не так давно, вітаючи учасників бойових дій Золотоноші з Днем захисника Вітчизни, Богдан Губський пообіцяв невдовзі організувати свято й  місцевого жіноцтва, і своєї обіцянки дотримав.

Тепло приймали Богдана Губського  в селі Крупське Золотоніського району. Народний депутат особисто вручив усім жінкам квіти і подарунки та привітав зі святом.

– «Жінка – це не просто берегиня людського роду, це та сила, на якій тримається увесь світ, – зазначив народний депутат. – Тож вітаючи усіх присутніх тут жінок, а в їх особі – усіх жінок Черкащини зі святом весни, бажаю їм міцного здоров’я, нев’янучої вроди та усіляких гараздів. Особливі слова подяки та вітання хочу адресувати жінкам, які мешкають у селах, адже здебільшого на них сьогодні тримається українське село, – підкреслив Богдан Губський.

6 березня народний депутат встиг побувати і в Каневі, де у міському Будинку культури привітав канівчанок та оцінював їх таланти як почесний член журі на  конкурсі «Нумо, панянки!», що традиційно проводиться в місті на початку березня.


Напередодні свята  Богдан Губський побував з вітаннями в селах Беркозівка та Мартинівка Канівського району, а також привітав зі святом жіночий персонал психоневрологічного інтернату в селі Чехівка на Чорнобаївщині, де працюють жінки з кількох навколишніх сіл – Мельників, Крутьків, Чехівки та Воронинців та ознайомився з проблемами закладу.

Як зазначає сільський голова Мартинівки Людмила Тимошенко, народний депутат приділяє увагу селам та їх мешканцям не лише в  святкові дні  – свого часу саме він  газифікував сільську школу, допоміг вирішити низку інших питань…

Сам святковий день – 8 березня Богдан Губський теж провів на окрузі – нардеп  відвідав районні лікарні Драбова та Золотоноші. Тут народний обранець  вітав лікарок та медсестер, які цього дня працювали, а також пацієнток терапевтичного, хірургічного та травматологічного відділень, які знаходились на лікуванні.

«Ми, чоловіки, прекрасно знаємо, що жінки люблять сюрпризи і тому я вирішив в день 8 Березня зробити сюрприз для працюючих жінок , без попередження відвідав Золотоніську і Драбівську районні лікарні та привітав жінок, які цього дня працювали, а також тих, які за станом здоров”я не мали змоги відзначити це свято удома», - прокоментував свій приїзд Богдан Губський.

Народний депутат у кожній з лікарень пройшов відділеннями та відвідав  палати, де лікуються жінки, вручив їм квіти, подарунки і побажав міцного здоров’я та якнайшвидшого одужання.


Самі медпрацівниці зізнаються, що такий приємний сюрприз отримують вперше в житті. Про це, наприклад, сказала Раїса Осадча, медсестра Драбівської районної лікарні.

Всі - лікарки, медсестри, санітарки – отримали з рук нардепа квіти, подарунки, а також почули слова вдячності за свою нелегку працю.

Підсумовуючи свій візит, народний депутат відзначив, що жінка та її проблеми потребують уваги кожного дня:

- Під час цієї поїздки я дізнався про багато проблем, які, можливо,  не до кінця розумів. На базі цих проблем я зможу внести відповідні закони до Верховної Ради. Зокрема, про захист жінок-ветеранів, соціальний захист багатодітних сімей, тому що допомога жінці справді потрібна, адже вона тримає на собі все. Жінці потрібен соціальний захист, але в широкому розумінні цього слова. Адже жінкам, насамперед, потрібна впевненість в майбутньому, в тому, що їхні діти  зможуть здобути якісну освіту, працевлаштуватись, що її родина матиме змогу все це забезпечити. І тому моє завдання як народного депутата – сприяти цьому на законодавчому рівні.

Про це інформує прес-служба народного депутата Богдана Губського.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 ян 13.03.2012 23:20
http://focus.ua/dossier/111619
Так він міліонер
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 андрей 13.03.2012 09:27
новый шуфрик навозный пусть раскажет как в Бюте земельку разворовывал
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Дмитро 12.03.2012 23:07
А чем он вообще полезен ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ірина 12.03.2012 19:45
А недавно "Свашечки" їздили і агітували за Юлю. І в нас в селі виступали. Ото продажні бабки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Марія 12.03.2012 19:44
Задовбали цім Губським! Зрадник і сучасний дід Щукар. Так і міняє свою тюбітеку. Такім віри немає і не може бути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100