реклама

реклама

Двом мешканцям Черкащини, жителю смт Маньківка та жителю смт Іркліїв, не пощастило. Під час візиту до сервісних центрів МВС для перереєстрації своїх автівок їх чекала неприємна звістка. В обох випадках під час експертного огляду було встановлено, що номери двигунів були нанесені «кустарно».

04.01.2019_10.01.2019_VOLKSWAFEN (1)

Так, 4 січня до ТСЦ МВС № 7142, що в місті Умань, із заявою про перереєстрацію автомобіля «VOLKSWAGEN PASSAT», звернувся 52-річний житель смт Маньківка Черкаської області, який придбав автомобіль по дорученню та знехтував перевіркою автомобіля у експертів перед його купівлею.

При огляді вказаного автомобіля судовими експертами сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС України, було встановлено, що первинний номер двигуна знищено, а на його місце нанесено номер двигуна не заводським способом.

Подібне порушення виявили експерти і 15 січня, коли до ТСЦ  № 7145, що в місті Золотоноша, із заявою про перереєстрацію автомобіля «УАЗ 452Д», звернувся житель смт Іркліїв Чорнобаївського району, який також мав намір продати свій «УАЗ» новому власнику.

2018-01-16-uaz

Під час огляду фахівцями ТСЦ також було встановлено, що табличка з ідентифікаційним номером виготовлена не заводом виробником,  первинний номер двигуна знищено механічним способом, а на його місце нанесено номер двигуна «кустарно».

Про обидва випадки співробітники сервісних центрів МВС негайно повідомили правоохоронцям, матеріали справи зареєстровано в журналах Єдиного обліку.

Про це повідомляє прес-служба  РСЦ МВС в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100