реклама

реклама Делікат

реклама

Перед розливом пива, Гладкий взявся за випуск безалкогольної "Квіточки"

Перед розливом пива, Гладкий взявся за випуск безалкогольної "Квіточки"

Щоб відтворити смакові якості пива “Дніпровське”, завод “Черкаське пиво” сьогодні розшукує колишніх технологів підприємства. Про це під час прес-конференції розповів керівник дистрибуційної компанії «Гладкий А.Г.», голова спостережної ради ЗАТ «Черкаське пиво» Анатолій Гладкий. За його словами, завод нині знаходиться не в кращому стані.

-  Там навіть стіни повиносили, все винесене, все розграбоване. Але один цех для води вже працює. Це стара лінія. Зараз закінчуємо переговори, привезли з Нідерландів спеціалістів. Лінію змушені брати б/у, бо дуже дороге обладнання. Проте лінію протестували, вона в шість разів потужніша ніж нині діюча, і ця лінія буде встановлена, її запуск буде десь у лютому. Ми зараз продаємо воду “Квіточку” у чотирьох областях, де є наші представництва, але в цьому ринку я давно, і запевняю, що скоро “Квіточка” буде національним продуктом, - розповів Гладкий.

За його словами, пиво “Дніпровське” черкащани матимуть можливість спробувати вже незабаром.

- А по пиву, то в найближчі два роки плануємо налагодити його виробництво. Щодо смакових якостей, то будуть працювати технологи. Ми розшукуємо тих людей, які раніше працювали на заводі, особливо нас цікавлять ключові фігури, на яких трималася історія цього підприємства. Ми хочемо переймати в них досвід, - підсумував підприємець.

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Фантомас 08.10.2010 14:15
Перед выборами пан Гладкий оживился!
Читай те подтекст "если меня выберут то я напою всех пивом"
Спасибо конечно но некоторым уже и от "Квитоки" плохо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Шах-Рай 07.10.2010 14:04
ТМ "ГЛАДКОЕ Днипровское"? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100