реклама

реклама

22 лютого у Золотоноші відбувся благодійний аукціон, покликаний зібрати кошти для родин загиблих воїнів АТО. «З молотка» відпускали картини юних художників.

auktsion-malyunkiv-08

Про це повідомляє сайт «Золотоноша як на долоні».

Усі малюнки брали участь у конкурсі «Мирна Україна», який торік також організував благодійний фонд для талановитої черкаської молоді. Тоді він відбувся на всій території Черкащини й зібрав понад 1000 унікальних робіт, об’єднаних єдиною тематикою – любов до рідної землі й прагнення відновлення миру на ній.

У фонді наголошують, що ініціатором аукціону стали самі діти-художники. Їхнє бажання непохитне – картини мають допомагати, дарувати радість і підтримку, а не пилитися на поличках. До участі в аукціоні представили 102 кращі роботи, а також частину картин інших учасників.

Стартова ціна кожного лоту коливалася від 150 до 500 гривень. Все – залежно від складності виконання роботи та її «статусу»: переможець конкурсу, учасник чи володар спеціального призу. Боролися цього вечора за мистецькі твори місцеві представники громадськості, відомі діячі, меценати та небайдужі золотонісці. До слова, аукціон провели саме в нашому місті, оскільки звідси надійшло найбільше робіт до конкурсу.

Боротьба за дитячі малюнки між учасниками аукціону була запеклою. Хтось придбав собі цілу колекцію із трьох-чотирьох картин, а хтось обмежився однією, але найдорожчою – і за ціною, і за покликом серця. Найбільш коштовний малюнок обійшовся у понад 2500 тисячі гривень. Усього на аукціоні зібрали 64 355 гривень. Їх передадуть родинам загиблих воїнів Черкащини. Решту малюнків разом із ліками представники Благодійного фонду «Разом», який і організував аукціон, відправлять у зону проведення ООС.

auktsion-malyunkiv-09

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100