реклама Делікат

«Я нікому не раджу тиснути на "Сильну Україну". Про це лідер партії "Сильна Україна" заявив в ефірі "5 каналу". За словами політика, ні для кого не секрет, що під час цієї виборчої кампанії на місцях є значний тиск з боку певних політичних сил. "Скажу відверто – тиск сильний, тому що деякі регіональні керівники поспішили взяти на себе завищені зобов'язання – набрати 70-80% голосів виборців, через це їм тепер доводиться так чинити", – сказав Сергій Тігіпко.

Політик упевнений, що нинішні труднощі його партійців тільки загартують. "Я вважаю, в політиці має бути конкуренція. Хто слабкий, той відійде, але у нас вже є багато молодих і цікавих людей, яких нічим не залякаєш, і завдяки їм викристалізовується потужна політична сила ... А регіональним діячам я б радив стримувати свій запал, бо земля кругла, і все їм повернеться рано чи пізно. Тиснути на «Сильну Україну" я нікому не раджу», – сказав Тігіпко.
Він також повідомив, що з 12 жовтня йде у відпустку в уряді, щоб присвятити весь свій час виборчій кампанії. "Я піду у відпустку і використаю її на те, щоб рекламувати" Сильну Україну "по всій країні", – повідомив голова партії.
На його думку, ця кампанія є надзвичайно важливою, адже «Сильна Україна» вперше йде на вибори. "Нам потрібно зробити все, щоб люди дізналися про нашу політичну силу ... Для мене партійний пріоритет першочерговий. «Сильна Україна» – це не просто якийсь проект, я життя вкладаю в нього", – заявив Сергій Тігіпко.

Від "Прочерку": Раніше у місцевих та всеукраїнських ЗМІ активно обговорювались заяви голови Черкаської облдержадміністрації про намір Партії регіонів взяти у Черкаській області 70% депутатських місць в ході виборів 31 жовтня.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Альона 09.10.2010 13:56
Останні події з Чорнобаю вражають нехтуванням закону і втратою моральності! ТРВ знімає з перегонів відразу три партіі, а журналістів виганяють , проголосувавши більшість "за" - покинути залу засідать!!!! Дісно, повертаємось не у минуле України, а в найгіршу епоху СРСР. Нова країна, що будується на наших очах буде нагатувати велику колонію з наглядачами, не дай БОГ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Gerda 08.10.2010 20:27
Дивна опозиційність із владного крісла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Елена 08.10.2010 19:42
Нехай приїде в Лисянський район тут таке було тільки при БЕРІЇ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 черкасець 08.10.2010 19:26
Сергїй Леонідович, ви навіть не знаєте як ми на вас чекаємо.Приїздить , будь ласка, на ЧЗТА, подивіться як там один з ваших молодих і цікавих людей "хазяйнує" ( 3-ий йде до облради прокопчук. Його дійсно нічим не залякаєш, скільки люди не скаржаться, що зарплату без попередження у меньш ніж мінімальну перетворив, що людей дурить - не віддає заборгованість, податки не платить... Гуртожитки до аварійного стану доводить, люди зараз в них мерзнуть. А він їх до міста не передає, каже, що це його власність і з людей останні гроші по 200 грн. на бойлер збирає - а бо без горячей води на зиму залишайтеся. . ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100