реклама

реклама

У провадженні Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебувало кримінальне провадження за фактом ухилення жителя Золотоніського району від призову на строкову військову службу.

240x159-images-news-022019-38502dc7b513b5f2f4433dfdb240105d Досудовим розслідування встановлено, що житель Золотоніського району Черкаської області, який згідно зі ст. 15 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» підлягає призову на строкову військову службу, достовірно знаючи про початок призову, пройшов медичну комісію і був визнаний придатним до військової служби, отримав повістку про необхідність прибуття до Золотоніського РВК на строкову військову службу та був попереджений про те, що у разі не прибуття на відправку для проходження строкової військової служби його буде притягнуто до кримінальної відповідальності. Проте, чоловік на відправку на строкову військову службу до Золотоніського районного військового комісаріату не прибув.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті, чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100