реклама Делікат

Лікарі Стадник і Майборода - члени команди Одарича

Лікарі Стадник і Майборода - члени команди Одарича

За інформацією Олега Стадника, директора департаменту охорони здоров’я і соціальної політики Черкаського міськвиконкому та №5 списку Партії Вільних Демократів до Черкаської міської ради, зараз триває реформування роботи “швидкої допомоги” в місті.

- Для більшої доступності ми поділили райони міста на певні зони досяжності бригад “швидкої допомоги” з метою забезпечення нових вимог доїзду, що встановлені ЄВРО-2012. Йдеться про те, що швидка має приїздити впродовж 10 хвилин після виклику. На даний момент, упродовж 15 хвилин у нас приїздили майже 85 % усіх швидких. Зараз стоять нові вимоги, і тому ми розміщуємо додаткові пункти станції швидкої допомоги. Уже розміщені такі пункти для забезпечення Південно-західного району, Луначарки, Дахнівки — це технічні приміщення станції швидкої медичної допомоги, які нам дісталися у спадок від комунального підприємства “Черкасимедтранс”, коли ми робили загальну реорганізацію. І там будуть базуватися бригади, і будуть здійснювати виїзди на виклики саме з цього пункту. Тобто, врахована можливість доїзду впродовж 10 хвилин, - запевнив О. Стадник.

Також, за його словами, наступною зоною обслуговування буде мікрорайони “Митниця” та “Д”, де буде базування бригад швидкої допомоги розміщуватиметься у другій міській поліклініці. На початку січня буде організовано також обслуговування району “Хімселище” (на базі третьої Черкаської міської лікарні).

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100