реклама Делікат

Підозрювана у фатальній ДТП екс-депутатка досі без обраної міри запобіжного заходу. Термін дії старої, а саме – особистого зобов’язання, закінчився ще 23 березня, повідомляє vikka.ua.

995bb38a15458d5502fca7d391f41d8b

Нагадаємо, екс-обраниця й власниця меблевої фірми ще на екваторі червня стала учасницею аварії на смілянській дорозі. Тоді її люксовий "Мерседес" взяв на таран двох велосипедистів, що їхали узбіччям. Від отриманих травм один із них, 28-річний Олексій Гончар, загинув на місці.

Наші журналісти випадково зафільмували наслідки аварії. Потому певний час ДТП була "тихою" через повну відсутність коментарів від правоохоронців. Підозру водійці вручили вже за півроку після інциденту. Та одразу взялася її оскаржувати. І просто в залі суду водій ці вручили вже нову, доповнену результатами останньої експертизи, підозру. Нині справу скерували із Придніпровського суду до Черкаського районного.

16 травня відбулося підготовче засідання. Під час розгляду захисник потерпілих клопотав про обрання Савченко міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Та фемідівці зазначили, що на цьому етапі – клопотання може внести лише слідчий чи прокуратура. Прийдешнє засідання відбудеться вже за тиждень.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Ветеран 17.05.2019 16:17
Нема чого всякому шоблу - ..лу по дорогах на лісапетках їздити коли серйозні люди на серйозних машинах катаються!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 РУБ.... 17.05.2019 15:15
Не смішіть будь ласка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100