реклама

реклама

До оперативників УБОЗ УМВС України в Черкаській області надійшла оперативна інформація про те, що в одному з районів області в домоволодінні зберігається цілий арсенал зброї.

У будинку 40-річного підозрюваного, який є розпорядником одного із районних судів, оперативники нічого не виявили, але в господарській будівлі міліціонери знайшли чималу «колекцію зброї».

У присутності свідків з підсобного приміщення почали виносити та складати для документування зброю. Масштаби побаченого арсеналу вразили навіть найдосвідченіших оперативників, а процедура опису вилученої зброї зайняла близько декількох годин. Адже, як виявилось, господар збирав та дбайливо зберігав гвинтівки, обрізи, декілька штик-ножів, також були і гранати, мінометна міна та 354 патрони до різної зброї. Крім того, було виявлено та вилучено пристрої для виготовлення та переробки вогнепальної зброї та засоби для видалення вибухової речовини з боєприпасів. Було вилучено гвинтівку системи «Мосіна» з вже приробленим до неї «свіженьким» глушником та виготовлений в «домашніх» умовах тротил.

Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років. А мірою запобіжного заходу для «володаря арсеналу» обрано підписку про невиїзд.

Також наразі проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів зі встановлення причетності затриманого до вчинення злочинів із застосуванням вогнепальної зброї та вибухівки, а також канали збуту зброї та боєприпасів.

Триває слідство, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Нестор 09.04.2012 13:49
з Тальнівського
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Вася 08.04.2012 08:51
То з якого району терорист? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 07.04.2012 20:50
Нападать собирался,защищ аться или торговать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100