реклама

реклама

Протягом березня-квітня цього року до працівників УДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області почала надходити інформація проте, що керівник міськрайонного управління Держкомзему у м. Черкаси та Черкаському районі за сприяння в отриманні необхідних документів для продажу земельних ділянок вимагає з громадян кошти.

Після перевірки інформація підтвердилася. Оперативники УДСБЕЗ з’ясували, що чоловік саме вимагає чергового хабара від громадянина, який має намір купити земельну ділянку та переоформити її на себе.

Як повідомив начальник УМВС України в Черкаській області генерал-майор міліції Валерій Дерновий, за сприяння в оформленні документів для продажу земельної ділянки, прискоренні процедури переоформлення цієї ж земельної ділянки на іншу особу та видачі державного акту на право власності на землю, держслужбовець зажадав 10 тисяч доларів США.

Працівники міліції затримали чиновника тоді, як він власноруч забирав зазначену суму із заздалегідь обумовленого місця.

Наразі проводяться слідчо-оперативні заходи, встановлюється причетність цього чиновника та інших осіб до аналогічних корупційних діянь.

Прокуратурою Черкаської області порушено кримінальну справу за ст. 368 ч.3 КК України «Одержання хабара», що передбачає позбавлення волі, терміном від 8 до 12 років, та конфіскацію майна хабарника.

Вирішується питання про затримання чиновника в порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #4 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 07.04.2012 22:13
Хочу добавить к ранее сказанному.В преамбуле-полное вранье.Правоохранитель ным органам информация об этих взяточниках "от земли" известна более 10 лет.Почему речь идет о марте-апреле 2012 г.,всем понятно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 07.04.2012 22:07
Харченко по природе трус.Денег он напрямую никогда не возьмет.Но то .что он и его окружение граждане Би-к,Ст-к и некоторые другие таварищи являются несусветнми ворюгами,доказа тельства не требует. И вот возникает серъзная проблема. Они делились с известными представителями законодательной власти и правоохраных органов.Что будет далее?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Антон 06.04.2012 23:04
Это про Харченка информация???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Сухарь 06.04.2012 20:10
Нічого страшного)))) Як зазвичай такі люди попадають зразу на лікарняне, а потім працюють далі,як нівчому небуло! І далі стрижуть зелений газон! Ну тарифи там серйозні це точно!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100