реклама

реклама

Із вимогою звільнити з займаної посади начальника обласного управління Головного управління Держгеокадастру Ольгу Залогу виступили представники одразу кількох фракцій обласної ради – зокрема, БПП «Солідарність», ВО «Батьківщина», «Відродження», ВО «Свобода» та УКРОП.

Федорук

Перед депутатами виступив керівник КСП «Ягубець» (Христинівський район) Костянтин Сидорук. За його словами, Ольга Залога «довела жителів двох сіл Христинівщини – Ягубця і Родниківки – до відчаю», через що вони були змушені вдатися до перекриття дороги. Пан Сидорук заявив, що «Ольга Володимирівна через особисту неприязнь та меркантильний інтерес» («вартість» приватизації гектару землі нібито «коштує» 300 доларів США) перешкоджає отриманню селянами Ягубця та Родниківки їхніх паїв.

Як наголосив пан Сидорук, селяни виграли всі суди, включно з Верховним Судом України, Ольга Залога була змушена заплатити штраф, і проти неї порушено три кримінальних провадження за невиконання судових рішень. Але рішення про розпаювання земель вона все одно не виконує. Через це селяни й змушені вдаватися до акцій протесту.

Костянтин Сидорук заявив, що селяни звернулися до Верховної Ради України з вимогою або відсторонити Ольгу Залогу від посади, або змусити її виконати судові рішення. Він попросив обласну раду підтримати це звернення.

– Залога поставила людей у жахливе становище. В усіх селах землі давно розпайовані, а наші люди животіють, – наголосив Костянтин Миколайович.

Практично всі фракції облради виступили на підтримку його слів. Щоправда, представники «Батьківщини», «Свободи» і УКРОПу звинуватили БПП «Солідарність» у нещирості, адже, на їхню думку, представники Блоку Петра Порошенка, коли перебували при владі, могли легко домогтися звільнення Ольги Залоги.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #2 иван 30.05.2019 14:23
Цитую Думка:
Цілком справедливе та правильне рішення депутатів.

Было бы здорово разогнать это депутатское кубло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Думка 30.05.2019 13:48
Цілком справедливе та правильне рішення депутатів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100