реклама

реклама

На виконання доручень Держфінінспекції України та планів контрольно-ревізійної роботи ДФІ в Черкаській області на ІІ квартал цього року, ревізорами продовжуватиметься робота, спрямована на здійснення фінансового контролю за витрачанням державних коштів та майна підприємствами, установами і організаціями області.

Зокрема, запланована ревізія фінансово-господарської діяльності вищих навчальних закладів, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України за 2010, 2011 роки та завершений звітний період 2012 року.

Ревізії фінансово-господарської діяльності також будуть проведені в Черкаському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних працівників та на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери управління Державної пенітенціарної служби України.

Крім того, контрольні заходи проводитимуться в установах Міністерства охорони здоров’я.

Також фахівці Держфінінспекції перевірять тарифи на теплову енергію.

Не оминуть перевірок і державні підприємства. Зокрема, відбудеться ревізія Українського державного підприємства «Укрпошта».

Зважаючи на те, що від наповнення та ефективного використання місцевих бюджетів залежить добробут територіальної громади, у ІІ кварталі проводитиметься ревізія та державний фінансовий аудит виконання бюджету м.Умань.

Про факти порушення фінансового законодавства зазначеними об’єктами можна повідомляти за “телефоном довіри” №63-85-90, який працює в Держфінінспекції в Черкаській області щодня. Про це інформує прес-служба Держфінінспекції в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100