реклама

реклама

На сесії Черкаської обласної ради у п’ятницю голова фракції Комуністичної партії Віктор Роєнко звертав увагу колег-депутатів на ситуацію навколо «Черкасиелектротрансу».


– Ситуація, що склалася, потребує негайного втручання Черкаської обласної ради і облдержадміністрації. Нам потрібно відповісти на просте, але відповідальне питання – чи потрібен в обласному центрі екологічно чистий, зручний і контрольований вид транспорту, – розпочав він.

Віктор Роєнко звернув увагу на байдужість міської влади до підприємства.

– Виконкому і більшості депутатів Черкаської міської ради тролейбусний парк не потрібен. Ними робиться все, щоб підприємство збанкрутіло, а на його місце прийшов автобусний перевізник, який поступово вже освоює територію тролейбусного парку. Про це всі знають, але борються за збереження і розвиток комунального підприємства лише сам колектив і жителі міста, – сказав комуніст.

Він зазначив, що 25 березня відбулися збори трудового колективу, де працівники висунули ряд вимог, серед яких погашення боргів по зарплаті, зняття нині призначеного в.о. директора пана Наумчука і повернення на посаду Олександра Іщука. Також вимагають виділити 4,5 млн. грн. на ремонт тролейбусів та ліній. У разі невиконання вимог колектив готовий оголосити передстрайковий стан із 10 квітня.

Сам Роєнко звернувся до губернатора Сергія Тулуба та голови облради з проханням створити обласну комісію, аби втрутитися в питання ліквідації боргів із зарплати.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 федор принципиальный 09.04.2012 19:41
хочу заметить бастовать перекрывать дороги не получать месяцами зарплату коллектив троллейбусного парка начал под чутким руководством одарича ранее такого не было ему эти вопросы или неинтересны или он вообще не понимает роль мэра и его задачи вот почему область вынуждена забрать в свою собственность речпорт аэропорт и наверно подберет под себя и троллейбусный
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100