реклама

реклама

У Сімферополі активісти і місцеві жителі пікетували чергове засідання Окружного адміністративного суду Криму з оскарження рішення Верховної Ради АРК про виділення мисливських угідь громадській організації «Кедр».

Як інформує сайт «Коментарі», про це на своїй сторінці в Facebook повідомила депутат Верховної Ради Криму Олександра Кужель.

Кримчани вийшли із плакатами «Стоп окупації Криму». Кажуть: такого ще не було, аби хтось зазіхав на кримські землі. І хоч у дієвість своїх виступів люди мало вірять, але хочуть показати незгоду.

Перше судове засідання з оскарження постанови парламенту АРК відбулося 23 березня в окружному адміністративному суді Криму. Брати участь у судових засіданнях Олександрі Кужель відмовили, натомість залучили республіканський комітет АРК з лісового і мисливського господарства. Юристи кажуть: добитися оскарження рішення при таких умовах практично неможливо.

Нагадаємо, торік 21 листопада Верховна Рада Криму проголосувала за виділення «Спілці мисливців і рибалок «Кедр» 8 тис. 836 гектарів мисливських угідь на територіях Партенітської селищної ради, Маломаякської і Ізобільненської сільрад (Алушта) у довгострокову оренду на 25 років.

За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій, «Кедр» зареєстрований в 2008 році в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, його заснували три фізособи: голова Держслужби автомобільних доріг Володимир Демішкан, губернатор Черкаської області Сергій Тулуб і міністр палива та енергетики України Юрій Бойко.


реклама

Коментарі  

 
+1 #4 СЕРЬОГА 10.04.2012 13:17
Цитую Анатолій всезнаючий:
Цитую О. ЧУПРИНА:
Які ж ми герої писати навздогін.Написали б до того,як Сергій Борисович ПОДАВ у ВІДСТАВКУ.Чи може все це слухи?

Це слухи,але приємні для Всія черкащини.

То можливо не слухи? Дайте хоча яку небудь надію.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Анатолій всезнаючий 10.04.2012 11:08
Цитую О. ЧУПРИНА:
Які ж ми герої писати навздогін.Написали б до того,як Сергій Борисович ПОДАВ у ВІДСТАВКУ.Чи може все це слухи?

Це слухи,але приємні для Всія черкащини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 О. ЧУПРИНА 09.04.2012 23:12
Які ж ми герої писатми навздогін.Написали б до того,як Сергій Борисович ПОДАВ у ВІДСТАВКУ.Чи може все це слухи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 КС 09.04.2012 11:48
Пан Тулуб, але про деякі речі пані Кужель говорить правду! Хабарі в нашій області беруть за воду,газ та електроенергію! Для забезпечення електропостачан ня нового житлового будинку(з чим я на днях зіткнувся)потрі бно проплатити всі офіційні рахунки, а також персонально керівнику відповідного закладу(начальн ику РЕМ)хабар - 250$ за кожний кіловат потужності!
В моєму випадку сума хабара перевищує платежі напівдержавної організації.
Влада носить рожеві окуляри, якщо не знає таких фактів.
Іде до того що будемо платити за повітря для своїх витяжок!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100