реклама

реклама

На сесії Черкаської обласної ради, яка відбулася 6 квітня, приміщення черкаського аеропорту мало не здали в оренду. Однак депутат і губернатор в одній особі Сергій Тулуб задумався: а якщо завтра прийде «потужний і з грошима» інвестор, а приміщення аеропорту в оренді? Тож питання направили на доопрацювання.

Фото з блогу ru-abandoned.livejournal.com

Фото з блогу ru-abandoned.livejournal.com

 

А було все так. Начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради Володимир Семерей доповідаючи з цього питання пояснив:

– Беручи до уваги, що КП «Аеропорт Черкаси» є збитковим (за 2011 рік збиток становить 1 млн. 876 тис. грн.), приміщення знаходяться в незадовільному стані, а коштів на здійснення ремонтних робіт не вистачає, одним з можливих шляхів утримання комунального підприємства є надходження коштів від здачі в оренду вільних площ, тому доцільно ці приміщення передати в оренду, – зазначив доповідач. – Таким чином, здача приміщень в оренду дасть можливість збільшити фінансування, погасити заборгованість та утримувати майно в належному стані.

Довідково: За документами, обласна рада вирішила надати дозвіл на передачу в оренду приміщення пасажирського павільйону загальною площею 345,7 кв. м; приміщення вантажного складу загальною площею 360 кв м; приміщення котельні для ремонту а/тракторної техніки загальною площею 674,4 кв. м, приміщення першого поверху аеровокзалу для розміщення складу тимчасового зберігання вантажу загальною площею 244,86 кв. м; приміщення першого поверху будівлі управління загальною площею 401,2 кв. м та приміщення ОКСа загальною площею 295,6 кв. м, що знаходяться на балансі комунального підприємства «Аеропорт Черкаси» за адресою: м. Черкаси, вул. Смілянська, 168.

Однак атмосферу в залі порушив депутат Максим Колісник, який звернувся до голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба, запропонувавши тому поставити крапку в діяльності аеропорту.

– То ми його відновлюємо чи ні? – здивувався Максим Колісник.

Голова обласної ради Валерій Черняк спробував відійти від незручної теми (про відновлення діяльності аеропорту обласна влада говорить вже давно), зазначивши, що треба обговорювати питання по суті. Однак депутат продовжував очікувати відповіді. Однак відповів Володимир Семерей.

– На даний момент, щоб підтримати це підприємство і щоб воно не обростало боргами ми здаємо в оренду приміщення, що не експлуатуються і знаходяться у стороні від злітної смуги. Там же багато будівель, хоч вони і за однією адресою… – зауважив доповідач.

Тут вже відгукнувся Сергій Тулуб. Залишивши питання Максима Колісника без відповіді, він, разом з тим, вирішив «наїхати» на доповідача.

– А якщо завтра буде інвестор, потужний і з грошима, і так далі, що ви будете робити з тими, кому віддаєте приміщення? На яких же це умовах? Який термін? Ви ж розумієте, що ви нас всіх втягуєте в цей процес через одне лише питання: що ви не хочете вирішувати ті питання, які сьогодні є з заборгованості заробітної плати на цьому підприємстві. Яка заборгованість на сьогодні? – звернувся губернатор до доповідача.

Враховуючи, що при розгляді попередніх питань Сергій Тулуб вже кричав на Володимира Семерея, у того просто таки зник голос.

– 4 мільйони 150 тисяч…

– Ви хочете скинути з себе головний біль. Так не можна… От був у нас пан Трамп. Дуже потужний будівельник, зацікавився цим об’єктом, взяв всю інформацію, поїхав. Перед цим в нас була і китайська національна компанія, – пригадував Сергій Тулуб. – Аеропорт у нас буде привабливим тоді, коли він буде бізнесово привабливим і почне працювати.

Насамкінець Сергій Тулуб зробив висновок, що «подібні питання не може вирішувати Семерей». Для цього, мовляв, треба компетентні люди.

Мені дуже прикро, що від цього відсторонився мій перший заступник пан Рябцев і ті кому потрібно цим займатися. Тому я пропоную зняти це питання! Воно не готове! Воно сире! Я не можу брати на себе відповідальність як депутат. Все зрозуміло? – запитав зал Сергій Тулуб.

– Добре, – покірно відповів Валерій Черняк і депутати зняли питання, відправивши його на доопрацювання.

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 дахнівчанин 10.04.2012 13:13
Цитую О. ЧУПРИНА:
Думаю ,що у відношенні "Андріївської дачі" мудрі щокасті хлопці намагатимуться покрутити подібну "обезьянку".

Уже "накрутили" на міліончик,і кон"як мабуть випили той,що Майборода знайшла.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Дядя Вася 10.04.2012 06:06
Шото я не понял,а как же Фирташ,шо давал на аэропорт пару-тройку лимонов месяц назад?Чи его уже прокинули? А сколько трепу было...Амнезия массовая в ОДА чи шо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 О. ЧУПРИНА 09.04.2012 22:57
Думаю ,що у відношенні "Андріївської дачі" мудрі щокасті хлопці намагатимуться покрутити подібну "обезьянку".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 О. ЧУПРИНА 09.04.2012 22:53
Вся ця риторіка Семерея ,Тулуба та шановного В.П.Ч. є незрозумілою тільки для представників партії "лохів". Особливо помітними стали всі хитросплетіння тоді,коли рядовий депутат Т. почав критикувати іншого трішки рядовішого депутата Р.,який "від цього відсторонився".Хлопці дорогі,запам"ятайте слідуюче:"Там де ви вчилися-черкащани викладали".Закінчуйте гру в ДУРНЯ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Оксана Колісник 09.04.2012 20:43
Трамп вже "потужний будівельник"? Отой самий? І коли він став їм?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Бррррр 09.04.2012 20:20
Шо за звичка своїх поносить...
Невже не можна по стратегічним питанням визначитися завчасно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 кактус 09.04.2012 17:34
тулуб обіцяв відкрити аеропорт, забрав його в одарича - тобто в міської власності - і шо? а нічо! Тіки щоки надуває як ото на фото. А обіцянки не виконує. чого його репетувати на серемея? сам винен!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100